IF I WERE A SHOE..

BEAUTY // MIN HUD..

 photo 4dcf5f63-6810-4820-b73f-c899432a8467_zps3d78722a.jpg

Mange spørger til min hud – hvad jeg gør og hvordan jeg har fundet “min glød”. Jeg må ærligt sige, at det har været en lang rejse, og jeg har været så inderligt ked af det. Efter 3 ben operationer og en operation, hvor de fjernede mine mandler. Der har jeg haft så meget medicin i kroppen, at jeg havde kunne bedøve alle Nyborg´s beboer. Præparater som morfin, ketoganer, dolol etc. De skal alle ud af kroppen igen, når de har gjort deres virkning. Så når man fylder sin krop, med alt det skidt. Så kommer der en efter reaktion. Min var desværre rigtig slem og jeg fik utrolig uren hud. Noget der slog mig helt ud af kurs, da jeg aldrig har døjet med teenagehud før.
Nu arbejder jeg jo i Beauty branchen, så jeg har tilgang til rigtig mange skønne produkter, noget enhver kvinde drømmer om. Så jeg har klart mine favoritter, dem har jeg beskrevet her i indlægget.  ; )

Hvad gør jeg for min hud??:

AK Peelinger / Akademikliniken:
Det får jeg både på ryg og i ansigtet. En peelingbehandling fjerner gamle og beskadigede hudceller sammen med urenheder dybt i porerne. Behandlingen stimulerer huden til at danne nye celler, hvad der giver en smidigere hud med øget glans.
Læs mere om det her.

Botox i panden / Akademikliniken:
Botox bruges til at mindske mimiken. Jeg har mange muskler i panden og jeg bruger dem flittigt. Men det giver mig spændinger i hovedet og kæben. Så for at mindske mine migræne anfald, har jeg valgt at anvende botox. Plus det giver en flot glat pande, hvis man skal bare ikke overdriver det. Men det vil de heller ikke være med til, der hvor jeg går. Jeg har prøvet at bede om “lidt ekstra” – så afviser de det blankt. Man skal jo prøve, ik?  I want BOTOX 😉
Behandling hos AKADEMIKLINIKEN.

Madonna Behandling – Oxygenlift / Akademikliniken :
Det er bare toppen. Det er det samme som at køre i en Ferrari, en Porche og en Aston Martin på samme tid. Det er luksus med luksus på. Ens hud får sådan en glød og et boost af vitaminer, og det ses tydeligt efter et par dage. Min hud er mig altid taknemlig, når jeg får sådan en behandling.
“Oxygenbehandlingen er til alle, som ønsker et øjeblikkeligt yngre udseende. En kombination af A-C-E vitamin, samt hyaluronsyre og andre virkestoffer indsluses direkte i huden ved et højtryk med ren ilt/oxygen.

Man anbefaler en kur på 6 gange over 6 uger, for et varigt resultat. Derefter vedligeholdelse hver 2-3 måned. Kan også anbefaldes som et boost
til huden, dagen før en vigtig begivenhed.”
Læs om AKADEMIKLINIKENs behandling, lige her.

BABOR Fluids:
Fluids, har jeg altid i min rejsetaske og på mit badeværelse. Jeg er blevet totalt afhængig af dem og elsker deres synlige effekt. Dem som jeg plejer at bruge hedder Hydra Plus Active Fluid. “Hydra Plus Active Fluid giver intensiv fugtighed til huden og bekæmper tørhedslinier. I en æske er der 7 ampuller á 2ml. Hver ampul indeholder højtdoserede ingredienser på koncentreret form, så ens hud får eksklusiv pleje.”
Find dem her.

AKADEMIKLINIKEN – Pure Radaince Cleanser:
Den bruger jeg til rensning af mit ansigt, hver dag. Morgen/aften. Mild rens med frugt duft. Den passer til alle hudtyper – og exfoliere let. Læs mere om den her.

 CLARISONIC ARIA – Hjælp til rens:
“Gennem små vibrationer renser børstehovedet din hud 6 gange mere effektivt end ved manuel rensning. Huden efterlades blød, fri for urenheder og mere modtagelig over for efterbehandling med serum og/eller creme. Kan anvendes til alle hudtyper – selv sensitiv hud, pga. den bløde børste og mikrovibrationerne, der er skånsom for huden.”
Læs mere om den her.

Dr. BABOR Collagen booster – Ansigtscreme. 
“Ansigtscreme til restrukturering og polstring af huden indefra. Dr. Babor Forschung har med sin Collagen Booster Cream udviklet et effektivt alternativ til indsprøjtning mod rynker. Et yderst effektivt hyaluronsyrekompleks samt marine collagen restrukturerer huden og polstrer den intensivt indefra. Hightech virkestoffet Collagen Booster Protein aktiverer hudens egen kollagenproduktion, hvilket forbedrer hudens tæthed og fasthed synligt. Resultatet: En særdeles glat hud, der virker ung. ”
Læs mere om den her.

PREVAGE Anti-aging Targeted Skin Tone Corrector – ELIZABETH ARDEN:

Der er sket noget med min hud, efter jeg er fyldt 30. Puhaaaa (aging sucks)..! Men jeg er blevet meget mere sensibel med hensyn til sol. Så det har gjort, at jeg har fået sådan nogle grimme pigment forandringer i panden. Man kan godt få en kemiskpeeling, men så bliver huden bare endu mere sart. Så det skal vi ikke ud i. Derfor bruger jeg PREVAGE´s Anti-aging Targeted Skin Tone Corrector, for at mindste de synlige ar, efter udbrud eller solskader.
Find den her.

Mario Badescru Drying Lotion – Hjælp til urenheder:
Igen med alle de urenheder man får, har man brug for lidt “magic”. Derfor bruger jeg Mario Badescu Drying Lotion – “Det en hurtigvirkende, effektiv acne behandling. Indeholder salicylsyre og calamin der begge er kendt for at virke udtørrende. Drying Lotion fjerner talgknopper og små bumser, mens du sover. Mens andre acne spot behandlinger kan irritere og udtørre sart og følsom hud, er dette produkt godkendt til sensitive hudtyper og virker effektivt ved alle hudtyper.
Anvendelse: Før du går i seng, og efter du har renset ansigtet, duppes Drying Lotion direkte på de angrebne områder ved hjælp af en vatpind. Lad det tørre I løbet af natten og fjern rester af produktet næste morgen med din favorit skintonic. Flasken må IKKE rystes!”
Køb den her ved BeautyHero.dk

Solcremer:
Man skal altid passe på sit ansigt og derfor også bruge solcreme hver dag. Jeg har personligt 3 favoritter jeg sværger til. Den ene er La Roche Posay – ANTHELIOS AC SPF 30 og den anden er Akademikliniken´s Day Maximal Sense SPF50 ! Efter jeg har fået lavet en hudanalyse (læs her), der blev jeg så skræmt. Så jeg glemmer ikke at bruge beskyttelse mere. Det er et no go!

EXUVIANCE – Sheer Refining Fluid. (hvis min hud fedter meget, bruger jeg denne)
En solcreme med SPF 35, som modvirker fedtet hud og hjælper huden tilbage den naturlige balance. Den reducerer også synlige pletter og mørke rander. Indeholder anti-aging ingredienser som man få en frisk og ungdommelig hud.
brug: – Anvend 15 minutter før solen.
Læs om den her.

 PH Formula CC Cream – for ekstra glød:
Den har jeg skrevet om lige her.

Jeg skal nok lave et indlæg om min makeup rutiner, men her kan i se, at man ikke vågner med dejlig hud der gløder –  Hvis man ikke gør noget ved den. Jeg bruger oceaner af penge på min hud, for jeg vil gøre det bedste for den. Jeg blev ramt så hårdt på min psyke, da den begyndte og gå amok – og jeg kæmper stadig med udbrud og teenage hud, til tider. Men jeg prøver at passe på mig selv, og få drukket det vand at kroppen kræver, for at køre rundt. Jeg VIL være forberedt nu – man kan ikke sige man har fejlet, hvis man i det mindste har forsøgt.

Man siger, for hver dag man ikke renser huden ren, da bliver man 8 dage ældre at se på. Det bliver et NEJ TAK, herfra. Så vil jeg hellere forebygge og gå den modsatte retning ; )

Håber i kunne bruge mine anbefalinger

XX
R

 

 

 

 

3 kommentarer

 • En læser

  Hej Rikke.
  Jeg er meget meget interesseret i at høre om peeling af ryggen har hjulpet dig af med dine urenheder på det område? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En læser

  Hej Rikke.
  Jeg er meget interesseret i at høre om behandlingerne haft en langvarig eller kortvarig effekt på dine urenheder på ryggen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Hola ; )

   Jeg er meget meget glad for mine AK peelinger. De holder alle mine udbrud nede. Jeg ville ikke være i dag, hvis jeg ikke havde fået dem. Denne mdr har været rigtig hård, for min krop hormonelt – så jeg skal lige ha´en ekstra kur nu. På tirsdag, skal jeg prøve noget der hedder mandel peeling. Skal nok melde tilbage. ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF I WERE A SHOE..