KONKURRENCE // SÆSON.DK

BOTANISKHAVE…

Billedet er taget i den smukke gårdhave på Hotel Guldsmeden i Århus. Det er mit absolutte favorit sted og bo, når jeg er i byen. Det er som skabt til tøser. Ren romantik og himmelseng. Bare deres gårdhave emmer af kærlighed og hede lange blikke. Denne gang var jeg der med min chef Stine – og der var ikke meget romantik og hede blikke, mellem os. Men det ville også ha´været lidt sært, hvis der var ; )

Vi havde kunde middag, så jeg tvang Stine til lige at knipse et billede af mig, inden vi drog ud i festugens natteliv. Vi spiste på en Italiensk restaurant der hedder Grappa – efterfulgt af drinks på Casablanca. Totalt kopi af VICTOR i København. Aldersgruppen, var også det samme, men det havde nu sin charme. I like older men.. Wink Wink. Mr M.. Heldigt, han næsten er 8 år ældre en mig.. Someone is turning 40 soon. ; )

foto 2

Jakke MANGO (lige købt i Madrid // Kjole H&M TREND (lige købt i H&M) // Stockings H&M DEN 200 // Støvler GANNI (købt for mange år tilbage) // Clutch CHANEL // Briller SAINT LAURENT..

Dagen idag, er i slowmotion. Bella og Jeg, har stadig nattøj på – Huset ligner at der er sprunget en bombe. Mr M ser Formel 1. (grrrrrr. damn sport..Døøøø!!) Aftensmaden er ikke planlagt og intet er handlet ind. Det er skønt at holde weekend ; )

Dejlig Lørdag.

XX
R

 

2 kommentarer

  • K

    Casablanca er startet arkitekten Jan Rode, som også startede Victor, hvilket er grunden til sammenligning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det giver jo seriøst god mening. Det er ikke sådan når blondinen er på tur ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // SÆSON.DK