De unge mødre. Vind i sejlene og røde kinder..

FARLIG NETSHOPPING OG SMUK INDPAKNING..

foto

Jeg skrev for lang tid siden om Me & The Met på bloggen – stort set alle mine veninder shopper der, og de snakker ikke om andet, fordi de har et godt Skandinavisk udvalg af styles og en levering så hurtig, at man dårligt kan nå at blinke. Jeg er selv røget i “fælden” og efter jeg havde trykket på “Put i kurv” havde jeg min levering indenfor 1 time. Det er jo insano, man kan yde sådan en service. Men det fedeste er, hvis man skal i byen og man ikke har noget at tage på.  Så er det til kærestens store skræk, bare “Shop Shop” og så har du de ønskede textiler. Dobbelt up på LUCKY..!

Hvis du ikke kender Me&TheMet så tjek det ud og tjek ind senere, når jeg viser hvad jeg har købt. ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De unge mødre. Vind i sejlene og røde kinder..