NEW IN // BEACH READY..

DETOX DIG SMUK..

20140429-084449.jpg

20140429-084459.jpg

20140429-084507.jpg

Igår der startede jeg på “Detox dig smuk” programmet – igennem Kernesund Familie. Jeg ved ikke helt hvad jeg har fået rodet mig ud i. Puha. Jeg startede morgenen med at børste mine tænder i kokosolie (mega klammo) og spist aftensmad til morgenmad. Meget surrealistisk. Men det holdte mig mæt i mange timer og det er jo det vigtigste.
Det, det går ud på, er at spise kød, æg, grøntsager (der vokser over jorden). Ingen sukker, ingen brød, ingen frugt, ingen alkohol (ingen sjov)..! Lidt hårdt, efter en weekend i Stockholm. Det er det man kalder en, kold tyrker.

Jeg havde så ondt i hovedet igår, at jeg følte at der var nogen, der havde trådt mig i hovedet. Jeg var lige så sur, som en ribs. Så sur, at Bella sagde ” Jeg ønsker mig en sød mor”..Av lige i hjertet! Der var ikke andet at gøre, end at gå i seng. Så jeg hoppede under dynen, kl 20.30 med en varme pude og faldt i søvn som en lille baby.
Jeg har sovet som en sten og er vågnet, helt udhvilket. Måske det ikke er så slemt, at leve unden kaffe og sukker. Jeg skal bare lige over på den anden side, før jeg kan se det “sjove i det”.. !! Forløbet varer 12 uger, så jeg kan nå og se det positive i det ; )

Nu vil jeg hoppe ud af døren med Bella. Jeg skal til DECADENT brunch. Jeg har fri idag.. Som sådan. Vi skal til Danish Beauty Awards i aften, så jeg har hele dagen til at skrubbe, kroppen i ; )

XX
R

8 kommentarer

 • DIna

  Hej Rikke

  Hvor er din halskæde fra?

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingeborg

  Hej Rikke,

  Ville bare lige høre om ‘Detox dig smuk’ forløbet er noget du kan anbefale? Færdiggjorde du de 12 uger?

  Ingeborg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Ingeborg.

   Nej det gjorde Jeg ikke – efter tarmskyld og en kur, der slet ikke passede til min person, så stoppede Jeg. Jeg synes heller du skal teste noget andet. Evt. Rikke Maija, GoHotnHealthy Bootcamp 😉

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej:) Kunnr du ikke mærke en forskel på Detox-kuren? Og hvordan fandt du ud hvilken Detox-type du (ikke) var? Hvis man overvejer, hvilke for og imod har du at give videre? KH Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det virkede ikke på mig – eller nærmere. Jeg fuldførte den ikke. Jeg nåede til tarmskyl. Gjorde det en gang, og så gik jeg i panik. Jeg kunne ikke overskue alt det man skal læse. Jeg var ved at knække mig, når jeg skulle have det der kokos i munden. Jeg følte det var helt uoverskueligt. Men hvis du spørger Camilla fra Vores Singapore Eventyr, så kan hun svare dig, for hun havde kæmpe succes ; )

   Hilsen hende med en rygrad som en regnorm 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tica

  Hej 🙂
  Kan se opslaget er fra 2014, men håber du kan svare mig alligevel… Kan du huske; Hvor mange kr er der for i kosttilskud? Det ser lidt voldsomt ud 🙂
  Jeg skal selv starte på et forløb, men bliver lidt forskrækket over billedet… Jeg ved at P’s kosttilskud ikke ligger i den helt billige ende.
  På forhånd tak for svar 🙂
  Tica

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Tica.

   Jeg købte rigtig mange af tingene, og brugte flere tusinde kroner på det forløb. Jeg skal være 100% ærlig og sige, den metode var ikke for mig, og alle de piller der skal spises er simpelthen en for stor “mundfuld”. Jeg kunne ikke holde mig til de retningslinier hun havde, og syntes der var alt for meget der skulle læses op på. Så jeg valgte faktisk at købe timer hos en kostvejleder i stedet. I min mening, får du meget meget mere ud af et vægttab. Håber Ikke jeg skræmmer dig – eller skuffer dig, nu hvor du skal til at starte op. Vi er alle så forskellige – men det var bare ikke mig ; )

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // BEACH READY..