HVAD SKAL I NYTÅRS AFTEN?

VERBIER FUCK DU ER SMUK..

VERBIER1

VERBIER

VERBIER3

Seeeeeeeee lige hvad jeg er vågnet til. Hvor smukt er det lige? Fik helt kuldegysning da jeg kiggede ud af vinduet. Vi har jo siden vi kom ikke haft noget sne – og så er der ærligt ikke særligt smukt i et ski område. Det sneede hele dagen igår – og der var ren kaos. Så var det jo godt at man pendlet hele dagen mellem Apotek. Center Medical. Apotek. Center Medical? Grrrr.
Men at vågne til det her, det er simpelthen bare alle dagene uden sne værd. (drømme drømme.)

Er rigtig ked af at Bella var syg igår – for vi skulle have været til en Shamballa reception her i Verbier. Men de andre tog afsted, så blev jeg hjemme med Bumbum. Mine svigerforældre og min Mr. M kender dem der har firmaet – så vi var inviterede derhen, til musik og fingerfood. Mads der ejer Shamballa, sad i forretningen hvor det blev holdt og håndknyttede armbåndene. Det ville jeg virkelig godt have haft set. Det ville have været gode billeder til bloggen.

Nå jeg sidder i mit nattøj og nyder den gode udsigt. De andre er på vej ud på ski, men jeg bliver hjemme og putter med Bella. Hun er på hård penicillin kur, så jeg er hjemme og passe på hende.??

Dejlig dag til alle

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL I NYTÅRS AFTEN?