TURTLES FØDDER // FLOW YOGA..

OUTFIT // PINK CANDY OR OINK OINK..

 
SIDESHOW

HOLA

THEBAG

RAYBAN

GANNI

DECADENT

ONTHEROAD

MIXANDMATCH

DASHOES

Strik ZARA // Kjole GANNI SS12 // Strømper SPANX // Sneaks GIVENCHY SS14 Via Notabene // Taske DECADENT..

Jeg har slet ikke fået fortalt jer at jeg snart skal til NYC. Yep. That´s right – og jeg kan slet slet ikke vente. Der er sådan ca 1 mdr. præcis til at vi lander In The Big Apple. Det bliver uden Bella. Hun skal være hjemme – jeg håber at Mormor kan hjælpe os (Kan du det Mor? – Vi fylder køleskabet med mad og fryseren med is..hihi… Seriøst kan du? )
Men det bliver bare en kæreste tur. Hånd i hånd. Mig og Mr. M. Vi trænger til det. Vi skal have noget kvali´tid. Det bliver man nødt til som forældre – ellers dør kærligheden. Og det kan vi ikke ha´. Så pt. tæller jeg dagene og klipper af mit målebånd. Can´t wait. Skal så meget drikke STARBUCKS til jeg tisser i bukserne. Det bliver så hyggeligt. ; )

Jeg har været der 2 gange før. Men er der nogen fif. Steder i vil anbefale at spise. Vi skal bo i Meatpacking area. Vi vil gerne være i det område. Ikke for meget 5th av. Jeg er jo Fynbo. Der må gerne være lidt kant. 😉

Gutes Morgen..

XX
R

15 kommentarer

 • NYC er og bliver den mest fantastisk by ever. Har boet der, og savner den hverdag.

  Men prøv at tjekke min blog om byen ud: daneinny.wordpress.com

  og ellers er du velkommen til at skrive til mig, så skal jeg prøve at hjælpe så meget som jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Åhh jeg går også bare og sukker efter at det gerne må blive september så jeg kan komme afsted. For første gang nogensinde må sommeren gerne gå stærk 😉

  Har ikke nogen særlige tips til det område. Sidst jeg var der var programmet SÅ fyldt af de gængse turist ting (og det skal man jo også se….) så nåede ikke så meget andet. Det er derfor jeg skal afsted igen så hurtigt 😀

  Dog vil jeg slå et slag for Woodburys, hvis ikke du har været der før. Nok jordens dejligste outletby (Host Host…. De har vist fået en Celiné) Jeg gjorde mig i hvert fald frygtelig mange gode kups sidst jeg var afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld.log

  Åhh, heldige heldige dig!! Kun lidt – ok meget – misundelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh bare det var mig. Håber I får en fantastisk tur.
  Gå en tur på High line der er så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja der var jeg for et par år siden. SÅ fint ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, tager alle bare til NYC lige for tiden? Jeg venter selv til turen går derover den 2. juli! Vi fik slet ikke udforsket NYC nok da vi var der første gang, så jeg glæder mig så meget til at komme tilbage. Kunne i øvrigt ikke la’ være med at tænke “WTF” da jeg så billede nr. 6 – hvordan søren er det du står med foden? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   haha. Jeg er bare så flexi efter alt det yoga ; ) Fiskeolie. Im telling you- det gør ting ved dig. Ej jeg tror det er taget, lige da jeg er ved at vende rundt. Ser ret creepy ud. I know 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den strik er altså bare så smuk, og virkelig pæn til den lyseblå kjole! 😀
  Åh, synes så mange rejser til New York lige for tiden, eller planlægger rejse til New York. Jeg vil også afsted igen! Rigtig god tur i hvert fald, når den tid kommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare så misundelig over at du skal til NY 😉 Jeg må ‘nøjes’ med København i påsken 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline

  Book bord på Nobu, KOI, STK (meatpacking) og TAO allerede NU! Det er SÅ lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caster

  Åh dit link til ganni kjolen virker ikke hos mig 🙁
  Har du et andet link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt.

  Jeg skal også til New York i næste måned.

  Har været der mange gange, men denne gang har jeg det, som om jeg aldrig har været der…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Meat Ball shop: Der er en i Lower EAst Side
  Elsker, elsker, elsker Delicatessen i SoHo
  Red Rooster i Harlem
  Barbounia og Dos Caminos på Park

  Et trick til når man er helt jet lagged og næsten ikke orker at gå ud at spise: Whole Foods på Union Square. Der er delicatesse i stuen og så kan man spise maden på 1. sal med udsigt over Union Sq og Empire State Building

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURTLES FØDDER // FLOW YOGA..