NEW ZEALAND BOOTS // SAVES THE DAY..

DET BLEV DEN HVIDE JAKKE // GANNI..

GANNI JAKKE

Som i kan se blev det den creme farvede jakke fra GANNI – Jeg kunne ikke forene mig med den lyserøde. Jeg følte mig sgu ærligt lidt Playboy agtig – og jeg følte ikke helt “kemien” var der. Så det blev denne farve. Jeg tænker mine sorte HOSS INTROPIA velour bukser. Lace body fra GANNI. Stella Nova blazer. YSL stilletter. Min lille blå taske fra REED KRAKOFF – som jeg købte hos COLLAGE THE SHOP til minus 70%.. JA TAK!! Røde læber no 5 fra SEPHORA. Det må være sættet til under modeugen.

Kommer til at blive fulgt af et TV hold fra TV2 – de skal med rundt til shows og se hvad en blogger laver når det er modeuge. Det bliver så hyggeligt. Men også meget angstprovokerende. Håber ikke jeg besvimer, eller kaster op, ligesom jeg gjorde hele natten da vi skulle skyde mine HOSS INTROPIA billeder. OMG.

Jakken er købt i ILLUM – hvis nogen skulle ønske sig en hvid ; )

9 kommentarer

 • Du kommer til at klare det helt fantastisk… det er jeg overbevist om 😉
  – og godt valg mht. frakken – super super flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det håber jeg. Måske det kun er dem på Fyn der forstår hvad jeg siger. Sååååååååårt… fjåååååårteeeeennn ; ) haha. Tror jeg giver den som ærke Fynbo.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvid er klart også lækker til dig!! – Det minder mig lidt om det billede toogoodtobebasic har vist af dig for snart læææææænge siden med lys jakke og nude tørklæde – det var SÅ fint til dig 🙂

  Og WOW!!!! – Du kører bare med klatten Riksen – du kommer il at styre Tv2 med hård hånd… Husk lige at fortælle hvornår vi kan se dig på tv, det MÅ MAN IKKE GÅ GLIP AF!! Ikke som trofast følgesvend ihvertfald 🙂

  You go girl, og thumbs up!

  Kram W

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det spændende med et TV-hold! Sig lige til når du ved hvornår og hvordan det bliver vist! Og godt valg med den hvide jakke alligevel. Tror jeg stemte for den pink, men jeg var nu meget i tvivl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Laura.

   Det er Onsdag under modeugen. 19 Nyhederne – på TV2. optur ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også kommet til at vælge een af dem 😉

  Det bliver spændende – flot at du som ny blogger klarer dig så flot – credit herfra. Glæder mig til at se dig i tv!

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak søde Linda.
   Uhhh hvilken farve har du valgt??

   Dejlig weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den er også bare så flot i hvid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW ZEALAND BOOTS // SAVES THE DAY..