STRIK HUE & RØDE LÆBER..

LEATHER AND SILK..

Min garderobe er klart blevet mere sort siden jeg er startet arbejde, det er kommet som en helt naturlig process. Jeg har heldigvis masser af gode “basis” ting der er sorte. Jeg er ved at udvide kollektionen af min garderobe til mere Black on Black. Men det skal jeg nok vise på bloggen…

Jeg tænker nogle gange om man egentlig tænker over hvor ens tøj kommer fra og hvordan det er blevet fremstillet.? Er der nogen af jer der overvejer sådan nogle ting når i køber textiler..?
Jeg har jo været i modebranchen 8-9 år efterhånden (jesus) Yep. Det er rigtigt – mega crazy. Så jeg har efterhånden set en del. Jeg ville ønske at man kunne gå mere op i hvordan tingene blev til – men jeg ved også bare der er mange firmaer der har forsøgt sig på at slå på netop disse ting, men har fejlet fordi det blev for dyrt. Og selvom folk så hyklerisk snakker om hvor forfærdeligt at det er de vilkår for dem som arbejder på fabrikkerne – så er støtten omkring bæredygtighed desværre ikke altid = med hvad folk har i pengepungen at betale for en sweater, hvor gedden har levet på en økologisk mark og kun spist fra hånden af bondemanden.

Er i villige til at betale ekstra for at vide at tøjet er fremstillet under de rigtige vilkår.? Og hvor går smertegrænsen?

ANNE VEST 1

TOOGOODTOBEBASIC1

AMERICAN VINTAGE

BIANCO1

Jacket ANNE VEST Fra STRØM i Hellerup // T-shirt American Vintage fra STRØM // Silkeshorts TOOGOODTOBEBASIC.COM // Stockings SPANX // Boots BIANCO..

4 kommentarer

  • Jeg tænker meget over hvor mit tøj kommer fra. Især efter den forfærdelige ulykke i Bangladesh der slog over 1.000 mennesker ihjel 🙁 Og jeg ville klart foretrække at købe tøj der er lavet under ordentlige forhold. Men pengene er bare ikke til det lige nu. Det skal så siges, at jeg køber meget mindre tøj nu efter ulykken i Bangladesh! Jeg er holdt op med at købe tøj fabrikeret i landet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg tænker meget over det, men jeg har svært ved at gennemskue mærkerne. Jeg vil gerne betale ekstra for gode forhold, men det hænger jo slet ikke sådan sammen altid. Det ekstra man betaler for et mærke er tit bare ekstra fortjeneste. Ville være skønt med en eller anden form for Ø-mærke til tøj – altså ikke økotøj, men en form for blåstempling af at nogle minimumskrav for arbejdsmiljø og løn var overholdt.
    Jeg er glad for Aiayus tøj, selvom det er rimeligt pebret i prisen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Du har ret Pernille. Jeg har selv svært ved det og det ville også være noget at jeg gerne ville betale for. Men jeg ved heller ikke hvor meget er for meget eller tilpas. 😉

      Jeg må lave noget research så laver jeg en liste 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marianne

      Vil rigtig gerne have en liste,, så kan man bedre overskue det og måske prøve at sparre endnu mere op og så købe noget ordentligt.
      Xx

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIK HUE & RØDE LÆBER..