OUTFIT // PÅSKEN PIGEN...

OUTFIT // LADY IN RED SILK..

Påsken er ovre og det er “back 2 reality” – det har været dejligt at “holde fri”, selvom det endte med at vi havde planer HVER eneste dag. Puha. Vi burde nok have taget et break. Men man vil bare så gerne nå, at se alle. Vi har fået set forældre, søskende, venner og veninder. Planlagt en tur til Italien og babysitning til NYC. Vi har været meget produktive.
Men når det så er sagt. Så har jeg glædet mig til at komme på arbejde igen. Vi har gang i en masse spændende ting og den kommende tid, bliver SÅ lærerig. Jeg er ved at planlægge mit første arrangement for NUPO, der er mange flere brikker at der skal falde på plads, end at man lige aner. Der er location, invitationer, hvem skal med? etc. Godt jeg har gellack på, ellers havde jeg da bidt mine negle af ; ) Men det skal jeg nok fortælle meget mere om, når vi kommer længere i forløbet. ; ) Nu vil jeg nyde dagen på work og få ordnet alle mine 2 do´s, på listen.

RISKEN

REDLADY

KOKOON

H&M

GINA TRICOT

CHANELLO

FACIAL

CHANELLO ROLEX

GANNI BOOTS

Jakke KOKOON Spring Summer 14 // T-shirt H&M // Jeans GINA TRICOT // Bælte DIESEL // Clutch CHANEL // Støvler GANNI // Ørering CHARLOTTE LEBECK // LINE & JO // Ring DAISY COPENHAGEN – REBEKKA ELBEK // Ur ROLEX // Diamond ring HARTMANN (The ring of love).. 

Ha en dejlig dag

XX
R

4 kommentarer

 • Camilla L

  Du er SÅ sej Rikke! Du er virkelig en inspiration ifht. livet, sundhed – uden at det er fanatisk, og mode. Rigtig god dag til dig.
  KNUS 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud, Rikke!! Og så lyder NYC heller ikke værst 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nansen

  Stang lækre dig, elsker dig som business woman – just my style

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  WOW – hvor ser du godt ud!
  Jeg har forelsket mig i støvlerne fra Ganni, men er helt i syv sind omkring, hvilken af farverne, jeg skal vælge!
  Er helt pjattet med den mørkeblå, -grønne og bordeaux!
  Det ender med, at jeg må eje dem alle (Yeah right – SU’en er vidst ikke blevet højere efter påske) 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // PÅSKEN PIGEN...