HVILKEN KROP HAR DU??

SUNDAY SUNDAY SUNDAY..

SUNDAY

Jeg kan sige uden at skamme mig at denne dag her kommer til at foregå i nattøj og fedtet garn. Jeg gider ingen ting. Den skal stå på 1 stk sofa + dyne. Apple TV og Wokshop til dinner. Bumbum får lov til at sidde i hendes tipi og hygge med Ipad og hvad end der frister. Disse næste dage vil blive brugt på kun ren fornøjelse. Jeg vil lave kun det jeg har lyst til.

Jeg tæller dagene til jeg skal tilbage til voksen livet. Frygten sidder så dybt i mig og flere gange må jeg lige finde ind til den indre kerne og trække vejret en ekstra gang. Jeg er min værste fjende og min største kritiker.
Jeg håber jeg kan leve op til de uendelig krav der nu vil blive stillet til mig og balancen mellem at være mor, nogens kæreste og en andens ansat. Pludselig er der mange der har forventninger til mig. Er jeg mon klar til det.?
Jeg finder jo ikke ud af det før at jeg kommer i gang. Så håber den konstante lyst til at begynde at græde og følelsen af at der er bundet en snor rundt om min hals og forhindre mig i at trække vejret – at den forsvinder når jeg kommer igang.

Men mon ikke det er normalt at have det sådan her?

10 kommentarer

  • Janne

    Kære Rikke – du skal nok klare den, når først du er i det det er jeg sikker på….ens egne krav er den værste fjende, husk det! Positive tanker til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tusinde tak Janne.

      Jeg trækker vejret dybt og tror på mig selv 😉

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Pultz

    Du skal nok klare det.. Positive tanker til dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Søde Rikke
    Det er helt normalt at tænke sådan, om du gør. Tro på dig selv, du er en fantastisk ung kvinde, som giver en masse energi til dine læsere på bloggen her, din kæreste, din datter, din familie og din arbejdsgiver! Du stiller skyhøje krav til dig selv, men alt behøves ikke at være perfekt. Man lærer hele tiden, også selvom man kommer igennem med lidt skrammer på næsen. Du har en lille “krise” nu, det ender godt alt sammen, og vær kun stolt over, at du tør se realiteter i øjnene og også indvie os andre i dem 🙂
    Fortsat god søndag og mange positive hilsener fra Lone

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Lone.

      Jeg er glad for at du har det sådan med bloggen og mig – det sætter jeg virkelig stor stor pris på. Jeg håber at min opstart på job kommer til at gå godt. Men jeg lover at holde jer opdaterede 😉

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Hej søde rikke. Du skal nok klare det super godt! Jeg hepper på dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Tak for at du hepper på mig – det gør mig rigtig glad 😉

      Jeg holder jer opdaterede – hen af vejen.

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Med den kampånd du ligger for dagen i forhold til alle de andre projekter du har haft den tid jeg har fulgt dig, så skal du også nok klare den hverdag der rammer dig igen. Men jeg hepper også på dig søde.

    tanker H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Du er så sød – du tror altid på mig. Jeg håber det kommer til at gå godt. Jeg sætter mig et mål og så går jeg efter det.

      😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVILKEN KROP HAR DU??