SALE // H&M TREND..

HELLO SUNDAY..

20140126-091743.jpg

Idag skal den stå på den her style. Ren afslapning. Vi har alle i familien så travlt i vores hverdag, at weekenden er meget hellig for os. Vi bruger tid på at lave absolut ingen ting. Bare at være sammen og træne åbne lukke funktionen aka at køre i hovedet aka at spise. Weekend betyder god mad og hygge. : )

Idag skal vi dog lige først have pakket Bella’s kuffert. Hun skal nemlig på “landet” – i form af at komme hjem til Fyn og dufte lidt til den friske natur.
Kun sundt for sådan en by pige at se på lidt køer og snuse nogle ko kasser ind.
Hun skal besøge min mor den kommende uge. Der er modeuge. Jeg får lynende travlt, og jeg vil ikke have skyldfølelse af at jeg forsømmer hende. Så hun har vundet i lotteriet, ved at hun skal til New Castle aka Nyborg. Det bliver så hyggeligt. Det er også vigtigt for mig at hun får noget af mig. Alting herovre er jo M. Hans familie, venner, oplevelser, skole etc. Der er ikke meget mig herovre. Så hun kommer på en dannelsesrejse til FYN… 🙂
Fyn er et dejligt sted. Det foregår i et andet tempo – og det er kun sundt at finde fodfæste engang i mellem.

Så tror at farmand (blev lige lidt for voksent, ik?) og jeg skal se Modern Family på
repeat og holde varmen foran pejsen på et lammeskind (igen, helt forkert…og so not happening) Nok mere wishfull thinking for Mr.M.. HA! : )

Har hørt at der kommer håndbold i aften, så det kan godt være at jeg lige skal en tur til Kastrup og have ordnet bryn hos den famøse Juliette. Da jeg bestemt ikke er stor fan af håndbold. Det bliver et NEJ tak, herfra.
Men ellers står den på rå hygge.

Hvad skal i lave?

Xx
R

Slippers: New Zealand Boots

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE // H&M TREND..