HOSS INTROPIA FOTOSHOOT #1

MSGM // SWEATSHIRT..

MSGM SWEATSHIRT

Jeg elsker elsker elsker jo mærket MSGM. Jeg skrev allerede om MSGM tilbage i Sep. sidste år. Før at det overhovedet var blevet rigtig populært i DK. Jeg købte også deres LOGO T-shirt som jeg har vist her og herJeg ville rigtig gerne eje denne sweat.. men men men jeg syntes ikke lige budgettet holder til det. På trods af at det faktisk er start mdr. så er der bare Too much month at the end og the money.. Crap. og jeg har en ferie at jeg snart skal på.. såååå jeg spare på pengene.

Men hvis du også er en MSGM faaaaan.. Så kan du finde de smukke ting her, her og her.

4 kommentarer

  • Marie

    Faktisk sælger Stylepaste (i Århus og på nettet) også deres ting. Elsker selv mærket!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOSS INTROPIA FOTOSHOOT #1