TODAY I WOULD LIKE..

HVAD SKAL MAN EGENTLIG HAVE PÅ..

Hvad skal man egentlig have på når man skal på Roskilde? Ja jeg har jo tænkt mig at i det at jeg kun skal være der en dag – så kan jeg jo godt skeje lidt mere ud end nogle af de andre gør fordi de er bange for at deres ting bliver nakket. Men jeg tror ærligt at jeg vil iføre mig det her:

ROSKILDE OUTFIT

Jacket VERO MODA // Bag LEOWULFF // Jeans SKINZEE DIESEL // Cap NY // Sneaks AIR MAX 90 // T-shirt ZOE KARSSEN // Scarf AMAZING AMY by TOO GOOD TO BE BASIC // Sunglasses RAYBAN WAYFARE Folding // Bracelets APROSIO & CO..

//

This is what I would wear – when I go to Roskilde Festival on Friday with my boyfriend.

8 kommentarer

 • Heidi

  Og hvis dew ikke stopper dig, som dagens Roskilde Babe, så er det noget galt. Så fint outfit, er spændt på at høre hvordan det går. Er vild med tasken, som i den skal jeg have.

  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg tror at man skal være med i det der nøgen løb før at de kårer en som årets Roskilde Babe 😉 Haha.

   Kys og dejlig dag at the office.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Nej nej da, de kårer da dagens Roskilde Babe hver dag, tror det er BT der har det kørende. Så jeg stemmer for dig. :O)

   Kys

   xx H

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pelin

  Du bliver definitionen på en Roskilde-babe… fantastisk stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Pelin.

   Tak skal du ha´- nu må vi se om jeg overhovedet kommer hjem med nogen af mine ting igen 😉

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Virkelig fed sammensætning!!!
  Kunne dog godt tænke mig at vide, hvor du har fundet air max skoene? Jeg synes virkelig at de er fede, men de er ikke til at finde på hjemmesiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg har købt dem i Footlocker. De kostede 1100kr 😉 Det er en herre udgave jeg bruger jo str. 40 … ÆV 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle lækre items du har fundet Rikke 🙂 Tasken og Zoe Karrsen tshirten er favoritterne hos mig 🙂 Glæder mig til og høre mere om Roskilde 🙂 Jeg bliver dog aldrig en Roskilde Festival pige 🙂 Jeg hader mudder, telt osv. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WOULD LIKE..