SAY WHAAAAAAT...?

HOSS INTROPIA // FOTOSHOOT #6

Så ankom vi til Syd Frankrig og vejret var trykket, rigtig varmt – men med torden og skypumper ud over vandet. Og well vi har 16 dage hvor det kan nå at blive godt vejr. Men syg som jeg er så passer vejret jo perfekt til mig. Jeg gider jo ikke i over to uger at sidde i en stol på stranden.. Jeg kommer til at kede mig 😉 Så har jeg en undskyldning for at sidde og tegne med Bella indenfor.

Billederne her er fra mit fotoshoot med HOSS INTROPIA – de er skudt på Islandsbrygge hvor jeg havde min debut som importeret Fynbo som Mr M plejer at sige… What ever… Men det var her jeg i 2006 flyttede hen. Jeg har en rigtig stor kærlighed til Amager og specielt Islandsbrygge.. 2300 street. Meget velkendt for en 5800 Nyborgenser som mig. Så er “bondepigen” (også Mr. M´s ord – på trods af at jeg aldrig har boet på landet…) meget glad hvergang at jeg rammer langebro – så føler jeg mig hjemme. Der er ikke nogen der lurer hvis man lige tyller en dåse øl – og folder den sammen på panden… Don´t worry – det er ikke tricks jeg besidder.. Men Boy det gad jeg godt.. (tror min kæreste ville være stolt.. igen igen…) Jeg har tit tænkt at han må være ekstremt rummelig i det jeg taler som en havnearbejder – og opføre mig som en dreng. Han siger aldrig noget – jo hvis den bliver rigtig slem – så kigger han lige på mig og rømmer.. Men ikke noget med at jeg skal lukke munden.. Det er sateme kærlighed.
Min fætter plejer faktisk at kalde mig for Dolfine.. i stedet for Dolf. For han syntes at jeg ligner sådan en yndig pige og så vælter der bare grimme gloser ud af munden på mig… FYI Jeg kan godt opføre mig pænt. Men trives bare bedst med mænd og med deres jargon.
Men derfor kan man godt klæde mig pænt på – som i her på billedet.

Hoss_RikkeMay 2160.jpg_effected

Hoss_RikkeMay 2262.jpg_effected

Jeg er selv rigtig glad for de her billeder og syntes sættet får mig til at ligne en rigtig sød velopdragen pige (fra landet) 😉

Kjolen kan du finde her og jakken i ILLUM.. Mums.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAY WHAAAAAAT...?