LOCATION // CHRISTIANIA..

WHAT A DAY..

20130620-231420.jpg

Når i læser det her så håber jeg at jeg snuer under dynen. Min krop kramper og mine ben er trættere end træt. Så tror heller at jeg må blive under dynen et par timer endnu.

Når man siger “I had the time of my life” Så mener jeg det faktisk. Jeg havde en dag igår som var så vild og ubeskrivelig at jeg næsten kunne hyle over det. Forestil jer i 13 timer at der kun bliver koncenteret om dig, dig og KUN dig. Man havde sin egen makeup artist som hele tiden rettede på ens hår. Han gjorde dig så fin som du aldrig har set ud før. Fotografen bragte det bedste frem i dig. Lys manden skabte det smukkeste lys. Kamera manden filmede dig fra alle dine fineste vinkler og alle andre gjorde bare dagen helt perfekt.

Jeg er meget beæret og ydmyg over at at HOSS INTROPIA valgte mig. Det har virkelig skabt et minde i min lykke boks.

Ha´en dejlig dag på work.

XX
R

8 kommentarer

 • Sara

  Ud fra billedet at dømme, som ganske vist er ret lille, så ser det ud som om at du har klaret det til perfektion igår. Dejligt at du havde en fed dag – lidt misundelig er man vel altid! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg glææææææder mig til at vise jer dem. Jeg er meget tilfreds. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Og jeg tror vi er mange der glææææder os til at se resultatet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Og jeg kan ikke forestille mig andre end dig gøre et helt perfekt stykke arbejde og ikke mindst se flænsede smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Ups flænsede = blændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Forever #rikkestrikeaposevouge” hvor ser det bare godt ud! Glæder mig til at se mere, og FEDT at du nød dagen og tog den ind….det er sådan en, som når du engang bliver 90 vil du tænkte FUCK hvor var jeg #fanfuckingtastisklækker” der 🙂 Hurra for det og tillykke med opgaven, og ikke mindst OPLEVELSEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er på alle måder velfortjent. Håber du har fået slappet af i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig SÅ meget til at se billederne!! – Er sikker på du er smukkere end smuk :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOCATION // CHRISTIANIA..