THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING..

LOCATION // CHRISTIANIA..

20130620-214918.jpg

20130620-214956.jpg

Den her location var nok den hårdeste – det var 30 grader og jeg skulle have strik på. vi var ca 30 – 45 min på hver location og man lavede mange af de samme bevægelser og skulle gå frem og tilbage igen og igen. Det havde jeg heller ikke noget problem med. Men den her trak virkelig tænder ud. Fyyyyj det var varmt. Svært at se “smuk” ud når man sveder – steder der ikke er lovlige at svede. 😉

Jeg glæder mig så meget til at vise jer hvordan billederne ser ud – og jeg er ked af jeg ikke fik posted flere billeder idag på bloggen. Men vi har skudt 8 forskellige locations – så der var bare ikke tid.

Location:

1. Brumleby
2. Kastellet
3. Nikolaj Kirke
4. Kompanistræde
5. Islands Brygge
6. Christiania
7. Christianshavn – baggård
8. Christianshavn Vandet
9. Kødbyen

Alle steder som er så forskellige – på deres egen unikke måde. Jeg er så høj efter sådan en fantastisk dag. Jeg føler på så mange måder at jeg har fået en hel håndfuld nye venner/veninder. Jeg er så glad. Sidder her i nattøj, med fuld make up – håret sat og er høj af lykke.

Det er sådan en dag som i dag hvor livet giver 100% mening… 😉

Sov dejligt alle jer søde piger.

XX
R

7 kommentarer

 • Iben

  Wau hvor ser du bare godt ud. Dejligt at høre at du havde en god (og travl) dag, er så spændt på at se flere billeder.
  Og hvor er den strik bare fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kubel

  Du ser så stang dejlig ud, virkelig flot både udvendig og indvendig.
  Tænk en lille ide om at skrive om mode for under et år siden, har udvikligt sig til en fantastisk blog og nu denne fantastiske oplevelse.
  Husk at være stolt af dig selv og nyd hvert minut af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor ser du bare skøn ud! Også selvom du måske svedte på ulovlige steder. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   og det gjorde jeg det kan jeg love for.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det er der vist ikke noget at sige til, det var jo ulideligt varmt i går! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dejligt du havde the time of your life:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING..