HVOR ER DEN FRA...?

GET IT NOW // ENCTEES.DK

Jeg var for et par uger siden inviterede til launch party hos ENC´s. Jeg havde faktisk glædet mig til det og hvad der var allermest pineligt var at blondie her kommer lige da DJ´en forlader stedet og der kun er Richard Wheeler og hans crew tilbage. WTF sker der for dig Riksen. Hvad med at læse invitationen. Men det havde bare været en presset dag for mig og.. ja .. jeg havde svedt tiden ud om hvornår det stoppede. Men der kommer altid noget godt ud af noget skidt. Så jeg fik faktisk Richard Wheeler founder af ENC TEES helt for mig selv – og fik lov til at sidde ned og snakke med ham om firmaet – hvordan han startede og hvilken ideer han havde omkring mærket. Super sød – lidt genert fyr – med et kæmpe glimt i øjnene charmerede han mig i hele samtalen. Jeg blev desværre nødt til at hoppe videre fordi at jeg skulle til en koncert. De syntes det var hylene morsomt at jeg kom SÅ sent til et arrangement der faktisk var slut, da jeg trådte ind af døren og så skred jeg igen fra dem på den måde. Men hvad kan jeg sige… Der er jo en diva i os alle ; )

rwheeler_grande

Grundlæggeren Richard Wheeler mener at t-shirts er den perfekte beklædningsgenstand til at udtrykke sig selv og sin identitet mere end noget andet item. Den brede skare af fans er fuldstændig enige. Det er alt fra kendte artister, supermodeller, skuespillere, programledere til politikere, som alle deler interessen for Richard Wheelers designs og statements, og i takt med at nye t-shirts kommer til vokser denne fan crowd hastigt.

Omtalt i Britiske GQ, Fader, ID Magazine og Vanity Fair blandt mange andre magasiner, har Emperors New Clothes (E.N.C) fanget hvad mange unge vil ha og har gennem brandet givet denne generation et smagfuldt, cool design at udtrykke sig gennem. Nogen af dem som har taget mærket til sig er blandt andre; Jessica Alba, Rihanna, Chris Rock, Gwen Stefani og Matt Damon.

Richard wheeler
Født og opvokset i London, er Richard Wheeler klassisk skolet som modedesigner i Northbrook/Brighton universitet i England, før han bestemte sig for at prøve lykken i NYC. Efter at have arbejdet nogle år i modebranchen blev Richard ekstremt utilfreds med at det moden for det meste virkede ensformigt, trist og humorforladt. Han begyndte derefter i stedet som agent på et af verdens største modelbureauer, men der gik ikke længe før han igen begyndte at designe, uden at lade sig begrænse af rammerne sat af andre. Han ønskede at skabe uformelle designs som han kunne have på i byen, og som kunne udtrykke noget mere en normalt.

Idéen kom da at designe t-shirts med udtryk som han ville have sagt når han selv var i byen. Cool t-shirts som er designet til at feste i. Der gik ikke lang tid før han gik på New Yorks natklubber med designs som ?I only sleep with the best? og ?Almost single? og andre humoristiske eller ironiske udsagn. Og fik netop den opmærksomhed som han ønskede.Flere af ideerne til hans t-shirts opstod spontant gennem hans arbejde som modelagent.

Blandt andet trykket ?Please don´t feed the models?, som var noget han sagde en dag en af modellerne kom ind på bureauet. Han startede derefter i det små med at notere ting som han selv sagde, eller hørte fra andre. Dette resulterede hurtigt i 20 forskellige statements og ekspressions. Disse trykte han selv på egne t-shirts ved brugen af et strygejern. Efter at have givet 50 t-shirts ud, kunne man spotte dette statement på gaderne i NYC. Efter det, kom en stor bestilling fra den multinationale retailer Urban Outfitters, og brandet var en realitet.

Hvis du også har lyst til at eje en af hans super cool T-shirts – så kan du finde dem her..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR ER DEN FRA...?