DISCUSSION // BOTOX ETC.

LIFE // SUCKS SOMETIMES..

20121229-010754.jpg
Ohh jeg er så trist… Kl er 01.08 og jeg kan ikke sove.. Ligger her ved siden af Mr.M der snorker og Bum Bum der har crashed mit sove område…! Kigger på min til tider skønne datter og tænker tilbage til den 3 Feb hvor min datter var ved at miste sin mor, da jeg blev kørt ned… Må ryste ynken af mig og sige til mig selv… “Ja, men du døde ikke, så ta’ dig sammen”… Lad vær med at dvale i noget der ikke er sket… Lad vær med at ha’ ondt af dig selv, ja dit liv er ændret men du er her stadig, du har stadig livet og der er nogen der har giver dig lov til at beholde det og andre får ikke dette valg, det bliver taget for dem uden de får muligheden for selv at vælge.. Jeg bliver så inderligt ulykkelig når jeg læser om en mor på 34 år der måtte lade livet, pga underlivskræft der har taget kontrollen over hendes og hendes børns liv.. Jeg kan ikke forstå det, man tænker altid det rammer alle andre, men alligevel er det en på ens egen alder.. Der giver jo ingen mening.. 🙁
Det er mega hyklerisk, men jeg kan love jer for at på Mandag der får min læge et opkald og jeg skal have den HPV vaccine som jeg har udskudt i et år, fordi jeg ikke kunne overskue det.. Men hvad er der ikke og overskue ..? Kom afsted tøser, livet er for kostbart… Tænk dig ikke om, du har valget nu til at vælge… Dine børn fortjener at du gør det…

Du kan læse om underlivskræft her..

Xx
R

16 kommentarer

 • Overvejer også om jeg skulle gøre det.,efter jeg har hørt om hendes død:-( men jeg har bare fået af bide at det man kun får den sydom hvis man har eller har haft skiftende partner.. Og jeg har kun været i seng med en mand hele mig liv, så jeg ved ikke rigtig om man kan få det på andre måder.. Men det kan være jeg skal gøre det for at være på den sikre side , vil sku ikke dø fra mine 3 skønne unger ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Hosannah,

   Selvom man kun har været sammen med en mand i sit liv, har han måske været sammen med andre… du kan derfor stadig blive smittet, det er jo en sygdom de viderfører… og nu snakker jeg ikke om din kæreste specifikt.. men generelt, skal jo nødig have ham på halsen 😉

   Så kom afsted, der er ingen der fortjener den sygdom – eller at miste en til den.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nu spørger jeg nok dumt, men er du ikke for gammel til at få den, eller kan alle få den nu. jeg spørger fordi jeg selv er en årgang 79 og synes at jeg har læst at det kun er unge piger som kan få den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Katja,

   Nej vi er ikke for gamle, du kan sagtens få den nu.. Alle mine veninder som er 33-34 år de har lige fået den.. Dem der er fra 85 og opefter får den gratis… Det er en kampagne de køre..

   Så afsti afsted..

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line S

   Må desværre lige korrigere og sige at det på nuværende tidspunkt desværre kun er for årgang 1985-1992 at vaccinen er gratis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Line,

   Tak for rettelsen, men det er satme noget fis.. Jeg er selv fra 1982 – så skal jeg betale for den… Den burde bare være gratis… ! Tænk man skal betale for noget, så man ikke får kræft? Hul i hovedet!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line S

   Jeg er helt enig! Vaccinen burde være gratis for ALLE – også for mænd, som ofte er smittede uden at vide det, og hvor sygdommen kan være lige så fatal som for kvinder. Håber at politikkerne inden længe får øjnene op for det, og investerer i vores fremtid, ved at gøre vaccinen gratis for alle, uanset alder og køn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Vi burde lave en demonstration mod det, det er lige mig – min kæreste driller mig altid med at jeg skal være sådan en der går med fanen højst 😉
   haha…. 😉

   GODT NYTÅR

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det er typisk de mænd der! Jeg synes kun det er beundringsværdigt at du virker til at engagere dig!

   Godt nytår til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Godt nytår Line,

   dejligt du kiggede forbi..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stiiine

  Lige en kommentar 🙂 … Nu skriver du underlivskræft, men HPV-vaccinen er mod livmoderhalskræft

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det ved jeg godt, men jeg syntes ikke at det gjorde noget at man havde fokus på alt det andet der kunne foregå “dernede”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Googleren

  Jeg fik den da jeg var 38, så det er ikke for sent. Betalte selv de 3000 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja og det værste er at den er steget.. Nu koster den vist 1450 pr gang og man skal ha’ 3 skud.. Syntes det e ør flabet at vi kvinder skal betale for ik at få kræft … Men jeg er måske også lidt hidsig lige nu over det… Men imorgen, der får lægen et opkald.. 😉

   Godt nytår

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pu ha, jeg har det på præsis samme måde… Min læge får også et opkald mandag 🙂 Da jeg læste det i går fik jeg ondt over alt, og måtte til sidst ind og læse om symptomer, frygteligt hvordan man kan få det når man er MOR… Livet bliver lige pludselig meget mere skrøbeligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg syntes det er så frygteligt… Frygteligt…..!! Kan slet ikke rumme at de små børn skal være alene nu…. Uden deres MOR 🙁 det gør mig så trist.. Jeg får lyst til at lave en indsamling til dem…
   Men vi må igang med vaccinen og sørge for os selv, det er vores pligt.

   Godt nytår (virker meget forkert at skrive)

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISCUSSION // BOTOX ETC.