VERDENS BEDSTE GAVE..

TEKNIK SPASSER // BOKSEKAMP..

ZARA JACKET
OTHERSTORIES
Sidder pt. og kæmper med min nye MAC computer og jeg er helt lost. ;( Hyyyl. Jeg kan ikke få GIMP til at virke på computeren og det er det program at jeg bruger når jeg redigerer billeder. Uden det har jeg intet at vise på bloggen. Pænt kedeligt med kun skrift. Det ville da være den første “live dagbog” uden billeder. Nyt concept maybe. Don´t think so. Jeg kæmper videre og må nok snart heller komme i gang med at forberede dinner – får gæst til lakse gilde. And you know her.

Hvad skal i lave i aften? Skal i lige som min kæreste sidde og råbe hele aftenen til Champions League.
Jeg selv satser på at skulle se Mikkel Kessler bokse senere i nat. Der kommer Fynbo pigen op i mig. Min far var aldrig særlig sports interesseret, men jeg er altid vokset op med at vi sad om natten og ventede på at Brian Nielsen skulle bokse og han var ude og lave kaffe, så han kunne holde sig vågen. Det er den bedste tid og minder at jeg har sammen med min far. Hvert år har vi altid givet hinanden billetter til hans kampe, men i det de er blevet mere i udlandet, så er prisen jo steget lidt, så vi nøjes med at se kampen på TV.

Go´ MIKKEL..

4 kommentarer

  • Sabina

    Jeg sidder hele dagen og sørger for alt virker til i aften (dont blame me hvis det ikke virker 😛 ) – men skal bestemt se både CL og Kessler! :o) Skulle have set det med manden i mit liv, men tror det bliver med søsser! Hun har lidt kæresteproblemer, og man er ikke storesøster for ingenting ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Oh du er en dejlig søster- Ja man må være der hvis det er needed. Det kender jeg udmærket godt. Det er bare loddet når man har søskende og det er egentlig også helt okay 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg skal drikke vin eller øl og nyde nogle dameblade i ro og mag! YAY!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      ahhhh… jeg sidder også bare her i min hvide IKEA sofa uden bh og nyder stilheden. Ser CSI i baggrunden mens jeg laver indlæg. Jeg klager ikke og ved at der endnu er en del timer til huset bliver indtaget af en lettere beruset mand 😉 Shhhhhhh… arghhhhh…

      😉
      Dejlig aften.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE GAVE..