FRÆK FREDAG // HELENA CHRISTENSEN..

OUTFIT // THE VIEW..

Sidst da vi var hjemme BumBum og jeg – der besøgte vi Strandvænget sammen med min mor. Jeg elsker at komme derude – for der er så smukt og idyllisk. Der er masser af dyr man kan se på og legeplads hvor børnene må lege. Jeg har fortalt om det før men det er et hjem for handicappet og udviklingshæmmet eller folk der er kommet alvorligt til skade i en ulykke etc. De bor der og er så heldige at stedet tillader at de må have deres egen fri vilje og liv, så hvis de har lyst til at gå en tur ude i parken, så er det tilladt – så man kan til tider opleve lidt af hvert der, men det ved man når man tager derud, at man lige skal holde et vågent øje.
HJEMVE NEW CASTLE NÅR VINDEN BLÆSER THE BRIDGE WIND BLOWING JUST MEWIEDER QUIST
Jacket H&M TREND Winter ´12 // Shirt ZARA // Pants H&M &DENIM // Sneaks WIEDERQUIST // Cap NY EBAY // Bracelet APROSIO & CO..

3 kommentarer

  • Hvor ser du laber ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hmmm Rikke de må gå frit omkring….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja som i de er ikke låst fast på deres værelse eller afdeling. De har retten til det frie liv at gå rundt i parken, hvor de kan møde alle andre der besøger stedet. Det syntes jeg er en kæmpe kvalitet at de får lov til.. Det var ikke ment som en negativ ting. Jeg er kommet der hele mit liv og havde i flere år min besøgs ven på 80år, Gunnar som jeg besøgte hver søndag. Hvor vi drak kaffe og tog billeder.. Så tror desværre du misforstod min sætning 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRÆK FREDAG // HELENA CHRISTENSEN..