I WANT // LEOWULFF BAG..

STREET VIEW // LEXI STINE..

Sjældent møder jeg tøser på Fyn hvor jeg virkelig bliver inspireret af deres stil. Uden at lyde forkert men der er virkelig milevidt til forskel fra FYN til KBH – 170 km i afstand men alligevel så forskellige. Ikke at det er ment på en dårlig måde. Men jeg kan jo godt mærke at når jeg går ud i byen og er iført læderleggins og slange top, så er der altså flere der vender hovederne som om det var ved at gå af led. Jeg har ihvertfald altid følelsen af at JEG har skidt i hele kraniet, siden de lurer sådan på mig.

Men da jeg var på Fyn besøgte jeg min veninde Eleni. Eleni besøger jeg altid med 100% når jeg er på Øen. Vi går 8 år tilbage og er mødtes igennem fælles vennegruppe. Jeg har altid gået sammen med nogen som var ældre end mig selv. Der er 10 år mellem hende og jeg – på trods af at jeg altid glemmer at hun er de år ældre og hun glemmer at jeg er 10 yngre og jeg derfor altså ikke kan huske da PRINCE udgav Purple Rain. 🙂 Vi er så meget på samme niveau at ingen lægger mærke til at der er den aldersforskel.
Vi har til gengæld en meget ærlig tone overfor hinanden, vi kan sige alt til hinanden. Hvis folk lyttede til vores samtaler som en flue på en væg, så ville de nok løbe skrigende væk. Vi burde sidde nede på den lokale og smadre dåser i panden, for snakken passer dertil. Men hun fortæller mig altid når der er noget hun ikke bryder sig om og det er den rå sandhed. 😉

Eleni har den sødeste veninde Stine. Stine har været sælger ligesom mig – men blev træt af “luder branchen” så hun var klog nok til at forlade den, før den åd hende.
Stine har også siddet som indkøber hos en af mine gamle kunder Affäire i Odense / Rosengårdscenteret. Hun har flair for mode og detaljer og det ses også i hendes outfit. Det er lige min stil og kunne sagtens hænge i mit skab. Hun mixer det rå med det kantet og flere kvaliteter. Jeg er så misundelig på hendes vest og har prøvet at finde den, men den er desværre udsolgt alle steder. Verdamt!!
Idag læser Stine til Skolelærer – men jeg vil sige hun ligner ikke nogen af de lærer jeg har haft, så er jeg sikker på at der havde været masser af poleret æbler på hendes bord. 😉

Ta’ godt imod Smukke Stine fra Odense City – “my neck of the woods”..
LEE PANTS MAISON SCOTCH bæltetaske These boots were made for walking
OUTFIT //Leather Jacket Divided // Jeans LEE // Vest MAISON SCOTCH // Hue GUSTAV // Halstørklæde og håndleds varmere -hjemmestrik // Boots Billi bi // Beltbag Beck Søndergaard..

18 kommentarer

  • Louise Lindgård

    Hej skønne Rikke,
    Har du set at Modstrøm har en lignende vest blot i mørkegrå – måske det kunne være noget…?
    Go dag til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Louise,

      Ej… er det rigtigt.. så må jeg kigge på den 😉

      Tak for godt råd søde

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Griner altså over din beskrivelse af jeres samtaler, det er da sjovt. Jeg har også nogle veninder, hvor alt kommer råt ud og andre hvor vi taler lidt pænere sammen. Men jeg er bestemt heller ikke til pænt brug på nogen måde, selvom nogle mener jeg er snobbet (hvilket jeg overhovedet ikke er på nogen måde) Fedt outfit, er vild med det, og huen måtte godt på på mit hoved :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg er også ligesom en kamæleon – jeg adapter mig efter hvem jeg er sammen med. Tror ikke jeg skulle begynde på min helt beskidte snak sammen med alle Mr. M´s venner 😉 Så tror jeg de ville korse sig.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Ja den er maga fin, har set en der minder om den men mærket er væk!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ej ØV!!

      Nå du må lige tænke dig godt om

      😉
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fin stil, hun har 🙂

    /Linda

    http://www.bruun-by-bruun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja hun er fiiiin, hun så bare så lækker ud. Det virkede så nemt for hende.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Rikke modstrøm har den også i denne farve, bare med sort kant ved lommerne.
    Har selv kikket på den, den er fin

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ahhh.. Jeg må kigge på den, det lyder lækkert.
      Jeg vil så gerne ha’ sådan en lun vest. Tak fordi du har brugt tid på det. 😉

      Dejlig aften.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Og den fåes i Magasin på Kgs. Nytorv, er netop hjemvendt derfra og tjekkede lige prisen til dig. 600 kr.:O) Den hænger lige ved rulletrappen ned til kælder etagen i en lille stand. :O)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ej hvor er du sød. Så må jeg i magasin imorgen. 😉 tak fordi du brugte din tid på mig.

      Sov dejligt

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Det var så lidt, osede rundt derinde efter et fantastisk foredrag af Emilia Van Hauen, “Får jeg sex i de har sko”. Så var selvfølgelig i skoudsalget, og prøvede nogle fede biker boots fra Cashott, til 600 kr. Og tror du jeg købte dem, nej (Stupid me) og nu har jeg fortrudt som bare pokker….:O( Håber du får fat i vesten, de har den også, blot som jakke, så fin (700 kr)

      God tur

      /Heidi

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ej det er dumt… Jeg var i Malmø og kiggede på en græsgrøn jakke til 500 svenske og jeg købte den IKKE…!! Stupid me og nu fortryder jeg det helt vildt .. Come on det er jo 400kr i DKK… Lort

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette h

    Åhh ja jeg er flyttet til O’ense fra Sjælland, og gud ja hvor man føler at der er noget galt med en selv, når man går ned af “gågaden” i Odense haha. Har læst i snart tre år i Odense, og hold kæft hvor folk glooooor!! Lagde især mærke til det i starten, men tænker ikke rigtig over det mere.. Men du har helt ret! Sad og smilte da jeg læse dit indlæg om lige netop det at man tror at man selv har skidt i kraniet haha! ååhh ja ja.. Jeg har nu fundet kærligheden i odense både på den ene og den anden måde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja der er lidt mere nedtonede faver på drengen når de fester på Frank A …. Men de fleste handler nok også i Paddington … 😉

      Velkommen til min Hometown

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej Rikke. Jeg er lidt nysgerrig☺ Fik du prøvet/købt vesten fra Modstrøm? Overvejer at købe den selv, men er lidt usikker omkring kvalitet og størrelse. Håber du kan hjælpe:-) Tak for en dejlig blog- jeg er stor fan! Kh Tanja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg har simpelthen ikke nået det.. jeg har været så hængt op. Men jeg skal da klart ind og prøve den. Tror i løbet af ugen at jeg gør det.

      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT // LEOWULFF BAG..