GO FREDAG // I LIKE THIS JACKET..

STREETVIEW // WHAT THEY WEAR..

Det er altid meget sjovt at se hvad folk har på af udstyr når vi er på skiferie. Jeg måtte desværre ikke tage billeder for min kæreste, han blev stik tosset – for han syntes det var “SÅ KLAMT” tror jeg faktisk var hans nøjagtige ord. Men skyndte mig at snuppe disse få billeder mens han kiggede væk og tyllede hans Rosé 😉

STYLE ZEBRASå en mor på pisten med sit barn som var iført Zebra skibuker.. det er sgu da ret cool…så selv i Verbier er zebra street. Men syntes nu alligevel at hun var lidt smart.

STYLE GUCCI Det er så ærgerligt at man ikke kan se hans skitøj tæt på, for det var “plasterede” GUCCI eller GG over hele sættet. Må sige jeg er nok lidt mere “less logo” og hvis jeg havde så mange penge at jeg havde råd til at købe sådan et sæt – tror jeg nok at jeg havde brugt det på en hel del andre ting. evt. lidt ekstra botox, sko, SPANX osv. (haha)

STYLE 80ér Jacket
STYLE GOLD MOONBOOTS
Jeg bliver simpelthen nødt til at vise disse billeder af hvad der gemte sig i skabet i vores lejlighed i Verbier. Min svigermor er så sej, hun ved det bare ikke… Men hun er typen der ikke smider NOGET væk.. Hun er gammel “textil luder” ligesom mig selv og var i brachen i mange mange år. Hende og min svigerfar startede FLASH i gamle gamle dage og var “hjernen” bag hele firmaede.. Så hun har bare alle sine ting kært. Så da jeg åbnede skabet og så at der hang ski tøj anno 1980 og guldfarvede Moonboots – Så kunne jeg ikke lade vær med at smile -for hvem helvede har gemt deres ting fra den tid, andet end hende. Jeg elsker at gå på oplevelse i hendes skabe. Hun har så mange skønne ting fra gemmerne at jeg ville elske at have på – så håber en dag at jeg må få lov til at låne dem en dag.

2 kommentarer

  • Heidi

    Mega fedt med zebra skibukser. Gucci dragten er måske lidt meget, men stil..:O)
    Dejlig lørdag til dig og dine
    /heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO FREDAG // I LIKE THIS JACKET..