KAN DET VIRKELIG PASSE // DR BRONNER..

MR GREY & MIG..

20130222-201237.jpg

For jer der ikke følger mig på INSTAGRAM ( Rikkmay) I har ikke set hvor smukt der er her hvor jeg er. Men her er super idyllisk. Vi bruger dagen på at lære BumBum at stå på ski og hun er virkelig blevet en haj til det. Jeg er meget rørt over hvor meget hun har lært sammen med sin far sidste år, da de var afsted alene.
Lige nu ser familien X-Factor på farfar’s slingbox- han kan ikke leve uden dansk Tv selvom han er på ferie. Jeg gider ikke se det, så jeg ligger og fråder M&M’s og læser den sidste 50 Shades “Freed” og drømmer om at kærlighed kan være så stærk også igen så farlig. Hvis nogen af jer har læst 50 Shades tror jeg at vi hurtigt kan være enig om at vores mænd blegner ved siden af Mr. Grey – godt nok har jeg en Mr. M hjemme, men SHIT ham Grey tænder gnister i en 30 årig kvinde fra Fyn 😉

Jeg håber i hygger derhjemme – har i mon også sne?

Ps. Jeg ved godt at str. på mine billeder er anderledes, men jeg kan ikke rette dem til – jeg har ikke min computer med. Jeg rejser jo med barn som har mere bagage end hele vores familie til sammen. Så noget måtte ofres (altså mit)..

6 kommentarer

 • Helle

  Hvor ser det skønt ud! Det er så fantastisk at kunne tilbringe dagen ude i så lækre omgivelser for så at putte med Grey om aften (ooh Yeah han kan tricks)
  Jeg slugte alle 3 bøger på en uges ferie i Spanien.
  Nyd ferien, naturen og hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Uhhhh Mr. Grey … Man bliver helt varm i hjertet og andre steder. Selvom man jo godt ved at han er loco.. Men den Lust han bare har til hende, den misunder man godt nok. Han måtte godt krumme i min seng.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   So true so true han er vist den eneste af sin race!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja det må man sige, men hvem ville ikke gerne feteres på den måde… Jeg ville ikke sætte mig imod… Haaaahaaa…

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg er igang med bog 2, og er vild med Mr. Shades he he. Lyder til I hygger og nyder ferien, hvor fedt.
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Er ved at afslutte bog nr. 3 kan slet ikke klare tanken om hvis de ikke får hinanden.. Må tale mig selv fra ikke at læse de sidste sider..

   Ohhhh Mr. Grey… Han måtte godt krumme i min seng 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN DET VIRKELIG PASSE // DR BRONNER..