I AM IN LOVE WITH A WOMAN HER NAME IS ROYAL ROSIE..

DEPEND // GELLACK..

Depend-Gel
Hey Chicks.

Jeg overvejer at købe dette sæt, da jeg jo godt kan lide at have gel under min lack så tørrer det hurtigere. Men er der nogen af jeg der kan anbefale det? Jeg så det i Næstved for 2 uger siden da jeg besøgte min veninde, men jeg havde ikke lige tid til at prøve det af … Så er der nogen af jeg der har prøvet det? Endelig lad mig vide.

Man kan købe et startkit for 385 kr her hos MATAS..

20 kommentarer

 • janne

  Jeg har det…;-) Mit går af efter 1 uge…men jeg har virkelig de væreste crap negle, der kan opdrives!. Det tager tid at få skidtet af (men tjept at få på). Har ellers været glad for det, fordi min negle ikke chippede efter 1 dag (yep så dårlige er de). Men der skal acetone “bad” til at få det af…just so you know 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Janne,

   Tak for din mail.. Jeg har købt det idag efter så mange anbefalinger. Glæder mig til at prøve det af.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan holder lakken ovenpå shellac? Synes overfladen på shellac er så glat, så kan slet ikke forestille mig det vil ‘hænge fast’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det holder SÅ godt og det er tørt LIGE 20 sek efter når du har lagt det på. Det kan kun anbefales.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Spændende. Det hører vi gerne mere om, hvis det bliver en realitet, jeg overvejer det nemlig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Der skal nok komme et indlæg om DEPEND… I promise you.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har tidligere fået lavet mine negle i en salon (som også sælger produkter), men da jeg efter mange års afhængighed (og et godt fingernemt gen) har ret godt styr på det selv, valgte jeg at invistere i et gellack sæt hos min lokale neglebiks. Dvs. den UV lampe jeg har er bedre/størrer/højere Watt, og har 2 trins timer. Den kan dermed tørre andre geleprodukter også. Det skal siges, at jeg dog kun laver gellack på mig selv (og ikke almindelige gele negle).

  Jeg har derfor ikke hele Depend sættet, men har købt farverne enkeltvis for at supplere det jeg har. Det fungerer super! 🙂 Gode farver der er lette at arbejde med (også sammenlignet med mine andre – og dyrere – gellacks).

  Min veninde har købt hele Depend sættet og er meget tilfreds! -og hun er ikke speciel fingernem 🙂

  Jeg har efterhånden læst mange reviews og generelt er folk meget tilfredse med Depend sættet. Nogle klager dog over, at det ikke holder så længe som “salon gellack” og kan slippe lidt i kanten, og nogle skriver at toplakken bliver meget varm når den hærder under UV lampen. Det har jeg dog aldrig oplevet, da jeg som sagt kun bruger farverne og så min egen over-/ underlak.

  OG – i den forbindelse vil jeg give dig et lille tip! 🙂 Den jeg bruger som over- og underlak er nemlig intet mindre end fantastisk! -og det får jeg altså ikke noget for at sige! 🙂 Den slipper ALDRIG og holder sig virkelig flot!

  Produktet er oprindeligt tiltænkt til at lægge alene på neglen, og så lægge sin egen almindelige neglelak over (så neglelakken holder bedre) – præcis som du gør! Men den fungerer også som over-/underlak til farvede gellacks.

  Og bare rolig – det et anerkendt og gennemtestet mærke fra USA og ikke sådan noget China-lort!:-) Ring evt. til forhandleren (Astrid) og få mere forklaring – nævn evt. mig, så ved hun præcis hvad du snakker om!

  Hermed link (og lad dig ikke skræmme af looket på hjemmesiden – det er virkeligt et prof og godt produkt og forhandler).

  http://www.neppersnails.dk/shop/miracle-manicure-basecoat-1875p.html

  Held og lykke med det søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise,

   Ej, tusinde tak for dine lange mail og den tid du har lagt i den. Jeg har købt sættet idag efter din jeg stod og læste din mail da jeg var ude med min mor idag i Lyngby St. Center. Så jeg skal afprøve det nu her. Jeg vil klart afprøve det du skriver og jeg lader mig nu ikke skræmme af “dårlige” hjemmesider.. Jeg har set noget som er værrer… som i meget 😉

   Jeg skal nok poste tilbage om hvad jeg syntes om vores “projekt” men jeg glæder mig til det og håber sådan det virker og jeg ikke skal betale 590kr mere for negle. Det ville virkelig redde mit budget hver 4 uge.

   Ha´en super dejlig aften.

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Lindgård

   Hej Rikke,
   Glæder mig til at høre en update på projektet – Er sikker på, at det fungerer for dig!
   Ja, jeg er også lykkelig over at kunne stryge den post fra budgettet og stadig se fab ud – win win!:-)
   Og held og lykke (eller hvad man nu siger!?) på torsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise,

   Jeg har lavet et indlæg der kommer omkring det – det er gjort klar til når jeg er syg og er under dynen. 😉

   Ja, kryds fingrer for mig – jeg har brug for det…Arghhhhhh….!!!

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har brugt dette i 2 1/2 måned nu konstant. Det er fantastisk! Så nemt. Bare husk at de farvede lak ikke er med i kittet, de skal købes ved siden af. Det holder pænt i 1 uge og ok i 2 uger dvs måske en lille bitte afskalningen på 1 negl, men ikke noget andre lægger mærke til. Det er det bedste beauty produkt ift pris jeg nogensinde har købt. Kan kun anbefale set.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Camilla.

   Sejt, det glæder jeg mig til at bruge. Syntes at der er mange fine farver at vælge imellem, dog vil jeg vælge rød (Surprise) og “ROSE NOIR” ligesom den fra CHANEL.. De er flotte flotte flotte 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lonnebjerg

  Hej Rikke,

  Lige præcis det sæt, har jeg dagligt været inde at lure lidt på på nettet. Jeg er vild med idéen, men ved ikke om det virker optimalt.
  Lad mig endelig høre mere, hvis du opfanger noget om sættet.

  Velkommen hjem fra skiferie.

  // Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Julie,

   Alle siger at det skulle være fab… Måske vi skulle prøve det af 😉

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg har det og er rigtig glad for det. Det er let at arbejde med og har en god holdbarhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sejt, det lyder super godt. Jeg vil glæde mig til at prøve det. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også luret på, kunne godt finde på og købe det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg skal nok vende tilbage med en post om det, afprøver det nu. Wheeeee…

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Årh, Rikke. Du frister. Jeg har siden inden jul haft lyst til det(ønskede mig det faktisk i julegave, men julemanden må have overhørt det. Ellers synes det var noget forfærdeligt pyntet-pjat).
  Men altså nu spøger det igen. Elsker neglelak, men det er jo ikke pisse smart som læge! Og at shellak holder godt er nok ikke en hygiejnisk undskyldning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Pia.

   Den er super smart… Jeg er helt vild med den… Har lyst til at hoppe op og ned.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AM IN LOVE WITH A WOMAN HER NAME IS ROYAL ROSIE..