BLOWING KISSES // STELLA NOVA..

PAMPERING // DEPEND GELLACK..

20140306-133001.jpg

Jeg er nok lidt ynkelig disse dage og har ekstremt ondt af mig selv. (tænker det er tilladt) Så prøver at lave nogle ting som får mig til at føle mig bedre tilpas. Så som, beauty rutines. Dette inkluderer også at gå  i bad.. Hvilket var meget tiltrængt… Mente min familie.. ; )

Hospitalet har strenge beauty regler – hvilket åbenbart også gælder at man ikke må møde op med røde negle… Grrrrr…(!) Så jeg måtte blotte mig selv og aftage mine ellers så smukke røde Depend negle. Som by the way, lige var blevet frisket op..! I´ll let it slide.

Så ikke nok med at jeg har haft sår i munden, fedtet garn og nattøj på siden i Fredags. Så har jeg også skulle kigge på mine sørgelige negle. Så i dag var dagen, hvor det blev for meget. Tænkte at solen skinnede .. lignede det i hvertfald. Så lidt “sommer´ish” stemning måtte der gerne være. Derfor valgte jeg min Romantic Plum #G341 … Det er jo lidt ude af min comfort zone. Men jeg er ret vild med den. Der kommer jo til at være ret meget baby pink denne sæson. Så jeg er forberedt ; )

DEPEND kan købes her hos Matas.

3 kommentarer

 • Louise

  !?!? Hvorfor må man ikke have røde negle, når man skal opereres?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Mens man er bedøvet, holder øje med at blodet bliver iltet godt nok, og der er neglene en god indikator, da de ellers skifter farve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fine negle 🙂 Håber du snart er helt på toppen igen – god bedring! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOWING KISSES // STELLA NOVA..