NEW IN // A F****** FAB GIFT...

FASHION // KIDS WHO RULES…

Kender du følelsen af at have en dårlig dag, tøjet giver dig ikke den “Uhmmm fornemmelse, håret klasker og man er måske også lidt oppustet – Så kan man da kun føle sig endnu mere off, hvis man støder på de her “fashion kids”…
VERAWANGNIECE
KIDSWHORULES4
KIDSWHORULES
KIDSWHORULES2
KIDSWHORULES3
Man må sige at de ved sørme hvordan man skal bære sig med stil, de går ikke på kompromis med Fashion og går “all in” på deres outfits…
Men søde ser de nu ud- dog ved jeg selv af erfaring da jeg har en pige på 4 år, de begynder ret hurtigt og ha´en mening om hvordan tøjet skal sættes, hvilken spænder der skal i håret, hvordan skoene skal se ud og kombinationen af det hele… men ens børn er jo bare et produkt af en selv, så hvis de pludselig får den interesse omkring deres beklædning, så er det nok fordi de har lært det fra nogen … 😉

2 kommentarer

 • kathrine

  Hvor jeg dog i vildskab elsker de små boys i preppede looks!
  Gule jeans fra H&M og blazer: TJEK!

  Er dog (ret meget) bekymret for Wang’s niece måske udvikler sig til en lille djævel, når hun i en alder af 2 år allerede har sin læbepomade i en Chanel taske.. eller er det bare mig der er helt ved siden af??!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er jo ligesom min ferie i DUBAI – hvor der sad en baby i en klapvogn med en lille 2.55 – havde lyst til og bide hende i knæene og stjæle tasken 😉

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // A F****** FAB GIFT...