NEW IN // H&M GLITTER

OUTFIT // LADY IN RED


Idag udkommer Julebryggen og jeg syntes jeg ville iføre mig RØDT – for at ære minderne om dengang da man var ung og ikke behøvede at tænker over at man kom hjem kl 6.00 når det var blevet lyst og man smuttede forbi “Tinsoldaten” og snuppede en Aspargssuppe samme med de “Lokale stamgæster”, vaklede hjem og hele loftede snurrede.. Kunne ligge længe i sengen hele dagen og KUN tænke over at koordinerer med benene, hvornår man skulle ud og snakke med “Ulrik” i den store telefon. Disse dage er desværre overstået og der er forbistrede ansvar der lurer på en skulder, som en dårlig samvittighed .. Så jeg hylder dagen og dem der er ude og få “ild i håret”.

Man kunne desværre ikke se på billederne at mine Jeans er “ripped” flere steder- men jeg må tage et ordenligt billed af dem.
Jeans VERO MODA // TOP A.O.cms //Halskæde EBAY // Cashmere trøje DAY Birger et Mikkelsen // Jakke NUE NOTES // Støvler HOWSTY // Taske ABACO PARIS // Rævehale Trendsales // Armbånd UNKNOWN – Købt i ZORNING Frederiksberg.

?A.O.cms // A.O har siden 2006 lavet lækkert, simpelt og økologisk undertøj og basistøj. Den røde tråd hos svenske A.O er rene linjer i rene kvaliteter og nøgleordene; klassisk og enkel.
A.O.cms

?HOWSTY // De er håndlavede og hvert enkel støvle har et unikt stykke stof påsat..man bestiller efter sin størrelse og ikke model. I Danmark kan de købes i LOT29, Gothersgade. Eller på deres egen hjemmeside Her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // H&M GLITTER