OUTFIT // KRISTINA TI

NEW IN // H&M GLITTER


Jeg elsker seriøst H&M i Lyngby St. Centeret, de har ALT man leder efter, det er som om folk fra byen ikke vandre helt derhen. Faldt over disse palliet shorts (selvom jeg nok overhovedet ikke burde købe mere..Håber ikke min kæreste læser med) de skal så meget på til julefrokosten med tøser, skal dog nok lige havde 2 par SPANX på, for at balderne ikke hænger på jorden 😉 Kan ikke finde dem på deres side, men det er fra deres almindelig kollektion med sort label og de er i butikkerne NU Ladies.. Go go go…! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // KRISTINA TI