SORRY I´VE BEEN BUSY..

HR & FRU HAKKEBØF // HER ER VI SÅ ; )

SÅ SÅ MAN LIGE OS NU SOM GIFTE FOLK Det er i dag nu en uge siden vi blev gift og hold nu fast tiden den flyver afsted. Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvis en uge flyver sådan her, så kommer resten af livet til at forsvinde henover hovedet på os, før vi når at opfange det. Et tydeligt bevis på man skal leve mens man kan og få det bedste ud af livet❤️

Jeg knus elsker dette billede, jeg elsker den måde jeg ser på M på og mit grin. Selv efter 13 år får han mig stadig til at grine – han kan også pisse mig helt utroligt af, som i sådan virkelig meget. Men hvis man kan grine mere end man skændes, så tror jeg faktisk man har fat i den lange ende 😛


Søde søde Hans Toft og hans dejlige kone Lisbeth sørgede for en fin vielse for os💞 Hans og Lisbeth var vores skønne naboer i 5 år, da vi boede i Gentofte, så derfor var Hans sød og sætte tid af til os❤️ Jeg havde personligt spurgt efter det skulle være Hans der skulle vie os, for han er verdens sødeste mand og den bedste borgmester. Når vi engang vender hjem til Danmark, så skal vi bo lige ved siden af Hans igen, måske i hans kælder, hvis de vil adoptere os😂

Så sådan endte det altså med vi pludselig fik samme efternavn, men det havde i nok gættet ; )

XX
R

9 kommentarer

 • Tina

  Jamen dog, så dejligt og stort tillykke med jer2 🙂
  Må lykken gå jeg godt i mange mange år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Stort tillykke! Hvor ser I skønne ud! 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor er du bare smuk! Kæmpe stort til lykke med brylluppet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg tror næsten at de kjole er en af de flotteste kjoler jeg har set i mit liv. Tillykke med bryllup og sikke et skønt indlæg. Må jeg spørge om hvor kjolen kommer fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak, mærket hedder NEEDLE & THREAD kjolen havde jeg fra vores sidste danskerfest i Singapore. So det var en recycle kjole og jeg elskede alt ved det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Ishøj

  Jeg er vild med Hr. og Fru Hakkebøf. Kæmpe tillykke!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lckn

  M er så heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORRY I´VE BEEN BUSY..