HVAD HAR DU SIDST GOOGLET??

NEW YORK // HOTEL ANBEFALINGER..

(Photo by: Banter Snaps)

JEG SPURGTE I GÅR PÅ INSTA Hvor man skulle bo i New York, hvis man skulle på ferie derovre, og her var ‘Jeres’ svar. Der er hoteller i alle prisklasser, så kan man jo vælge efter sit budget og præferencer i område 💞

HOTELLER I NEW YORK:

The NoMad

The Thompson

The Ludlow

The Standard – Her har jeg selv boet med min veninde Birgitta, da vi var der i Maj 2015. Hotellet spiller MAX, men personalet behandlede os som om vi var Julia Roberts i Pretty Woman. Vi blev afvist ved hotellets bar + deres klub, og der var bare super mange andre mærkelig/uheldige episoder med dem. Hotellet fortjener en 5´er. Personalet not so much.

Gansevoort – Her har jeg boet med mine veninder Nanna og Louise, vi valgte det for deres klub de er kendt på, det skal lige siges vi kom aldrig på klubben fordi vi var så jetlagged OG Nanna var gravid ; ) Men hotellet er lækkert. Dog er der en del larm fra gaden, men det kan bare være fordi vi boede for langt nede, jeg er ikke helt sikker på hvad årsagen var til de konstante .

Hilton Midtown

SIXTY Hotels

HGU New York

Park Terrace by Bryant Park

Bryant Park Hotel

The New York Palace

PermaGO

Baccarat Hotel

The Row Hotel

The Smith

Renaissance Midtown

(Photo by: Patrick Hendry)

Så var der lidt og vælge i mellem hvis man skal til The Big Apple🍏

Jeg smutter selv derover April og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har ikke været der siden 2015 og jeg savner pulsen i byen og den Amerikanske begejstring “HOW are U doing?”

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD HAR DU SIDST GOOGLET??