DE FINESTE SOMMERKJOLER OG MEGET MERE..

DEN SØDESTE FØDSELSDAGSGAVE..

NÅR MAN FÅR EN GAVE FRA HJERTET ❤I mandags var jeg i St. Tropez og besøge min veninde Nansen. Jeg havde på forhånd fortalt hende og min anden veninde Louise, jeg ikke ønskede at fejre min fødselsdag, men det mente de så slet ik de gad at høre på, så de havde arrangeret frokost på stranden, hvor vi fik drukket 2 flasker Rosé mens mændene passede alle vores afkom. Nanna havde købt en gave til mig, som hun havde med, og det var denne halskæde. Åhhhhh, begyndte helt at hyle da jeg læste kortet og så hvad gaven var. Hulk lige i hjertet.

Hvor sødt er det lige? En halskæde med et F for Farmand❤ Jeg er fuldstændig forelsket i den, og jeg kommer aldrig til at tage den af. Det er den sødeste tanke ever, jeg er helt slået bagover over hendes gavmildhed og betænksomhed.

Mærket hedder Zoë Chicco og laver en bred vifte af alle mulige smykker – mit næste køb kommer til at være ørestikker med et B og et M, men der skal lige spares op, for de er lidt pebret smykkerne.

De har en insta konto der hedder @Zoechiccojewelry – og deres website kan I finde lige HER men pas, man bliver afhængig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FINESTE SOMMERKJOLER OG MEGET MERE..