TILLYKKE TIL MIG ELLER NOGET..

DE FINESTE SOMMERKJOLER OG MEGET MERE..

PIGEN I KJOLERNE Det er mig. Jeg elsker kjoler, og jeg kunne gå i dem hver dag. I går der boomede min DM på Insta, da jeg postede et billede af en gul kjole, og hver gang når I spørger, så er de altid fra H&M og ZARA men men men men, jeg har fundet en ny kærlighed, og noget hvor alle kan være med.

Jeg har lige for 1 time siden købt disse 2 kjoler på Østerbr0, jeg havde fået nogle fødselsdagspenge, jeg var opsat på at bruge på mig, og kun MIG. Ellers ved jeg bare de ryger på mælk i netto og brød ved bageren, og der skal mine gavepenge ikke forsvinde hen. SÅ jeg købte sgu dem begge to, når man ikke kan vælge, så er der kun én ting at gøre, og det er, at tage dem begge. Det er en god livsfilosofi… Altså bare ikke når det gælder mænd, for det er ulovligt i Danmark, at have flere mænd, der skal man til Kentucky for det er tilladt.

Kjolerne er fra butikken Boii på Østerbro (og Nørrebro) og man tror det er løgn, men de kostede 600 kr stykket…. Say WHAT? Yes det er sandt, 600 sølle danske kroner, og de var ikke på udsalg. De har kjoler, nederdeler, toppe etc. til de mest fair priser, og jeg er fan.

De har ikke en rigtig hjemmeside, men de har en insta konto de bruger rigtig meget, og den hedder @boiistudios

You are welcome. De poster alle deres nye style på deres SoMe konto, men man skal ikke vente til dagen efter, for så er det hele væk.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE TIL MIG ELLER NOGET..