MIX AND MATCH // NYE CND 'SOMMERNEGLE'..

SÅ ER DER SOMMER I ZARA..

zara-favoritter2

SEQUINNED TWEED JAKKE // WIDE LEG BUKSER // SYMPATHY SKILLS T-SHIRT // LACE – TRIMMED KJOLE // BODYSUIT // EMBROIDERED MINAUDÌERE TASKE // PYTHON SLINGBACK // ØRERINGE  // SLIM CAT SOLBRILLER // FLOWER BROOCH // PRINTED BANDANNA..

SUMMER IS COMING og der er helt nye sprøde sommer items. Der er ikke noget der gør mit hjerte mere glad, end når der kommer nye varer i butikkerne. Når man bor et sted hvor der er varme hele tiden, så glæder man sig bare til sommerkollektionerne, for det er ligesom det eneste vi kan bruge herude. For selvom det er totalt gak, så har vi altså stadig vinter styles i butikkerne, præcis de samme som rammer de danske butikker. Doesn´t make sense. Men det er der så meget i Asien der ikke gør, så jeg undres, trækker på skuldrene, og går pænt forbi vinterjakkerne med pels 😂

MEN NU ER DEN HER ENDELIG… SS18… Længe ventet, længe undervejs, og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som jeg godt gad at have i min garderobe, selvom jeg snart ikke har flere bøjler, og IKEA er udsolgt af dem HVER eneste gang jeg (endelig) kommer derud.. (white peoples problem). Denne sæson, har de faktisk gjort sådan, at kommer en style eller et par briller i sort, så er de der næsten 100% også i pang farver 💥 Noget jeg elsker, for er der noget jeg kan lide, så kan det godt være jeg gerne vil eje det både i mere nedtonet farver, men også give den gas til ‘hverdag og fest’.

En style jeg er helt vild med, er ‘pyton slingback skoen’, som kommer i sort, nude, snake og ‘glitter‘, og at ZARA endelig laver nogle ordentlige sko i læder, og ikke dem der føles som dejskrabere. Jeg har været ved at gå ud af mit gode skind, for jeg har ikke kunne gå i deres sko. De har simpelthen været for høje og for hårde. Men nu tror jeg sgu, den er ved at være der ❤️

Find deres læder kollektion HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIX AND MATCH // NYE CND 'SOMMERNEGLE'..