THE INSIDER JULER // 2 ADVENT..

THE INSIDER GOES TO SYDNEY..

(Fundet på Pinterest)

sponsoreret-indlaeg

I MADE IT jeg er endelig fremme i Sydney, efter 8 laaange timers flyvning. Jeg havde bildt mig selv ind det nok var i nærheden af 6 timer, da der kun er 4 til Perth. Men der havde jeg liiiige regnet forkert. Dammit.  Men vi kom frem, og det tog vitterligt kun 12 min fra vi landede til vi sad i en taxa. Jeg tror nu det var mere held end forstand ; )

Jeg var ved at tisse i mit tøj, da jeg skulle igennem paskontrollen, for jeg havde søgt om visum åbenbart på en forkert måde, så mit efternavn stod der to gange, i stedet for mit fornavn. Det spiller jo ikke helt, og jeg ved, jeg personligt ikke har gjort noget forkert, for jeg tog et billede af skærmen, da jeg havde udfyldt alle mine informationer. Men forkert stod det, da jeg endelig fik mine papir tilbage godkendt, og så ville de ikke tillade mig at rette det, så jeg anede faktisk ikke, om de ville lade mig komme ind, eller om de ville deporte mig tilbage til Chinaland – ham ‘pasmanden’ lettede ikke ligefrem på mine bekymringer, for han var lige så sur og tvær som en citron, så jeg holdt vejret, og håbede på det bedste – og igennem kom jeg. Yaay!

Dagen igår gik ikke helt som vi havde planlagt, da det stod ned i Sydney NON STOP, og jeg har fundet ud af, når det regner i Sydney så skal man bare søge dække. Præcis som i Singapore. Jeg forstår faktisk slet ikke hvorfor de sælger paraplyer, for du kan ikke bruge dem til en hatfis, når vejret melder sig. Så vi gik ud og spiste sen morgenmad, hvad der nærmere kan betegnes som frokost, men tidsforskellen er så skør, så når jeg vågner, så er det tid til brunch istedet. Da jeg har været syg i 3 uger med influenza og M begyndte at kunne mærke en snige sig op på ham, skyndte vi os tilbage på værelset i karbad, og under dynen, hvor de næste mange timer stod på at se Robinson på computeren. Hurra for IP Vanish ; )

NÅR MAN ER TURIST i et land hvor man aldrig har været før, så må man virkelig suge alt den viden til sig, som man kan få fra andre der er pro´s. Derfor blev jeg også super glad, da min veninde fra Bangkok´s lillesøster spurgte om jeg ville spise frokost med hende i dag, og der var da ikke noget jeg hellere ville ❤️ Så en times Sydney info fik jeg i dag, og det gjorde bare, jeg er helt rustet til de næste mange dage alene her i byen.

Jeg glæder mig så meget til at se, hvad den har at byde på, da det jeg har set nu, er helt fantastisk. Nu vil jeg hoppe ud af mit city (trænings) tøj, og tage noget at mit pæne tøj, og mødes med min kæreste, han har nemlig lige fået fri fra work.

Skal du låne til egen rejse? Så sørg for at tjekke vilkårene ved en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk først.

Kys fra Down Under

XX
R

2 kommentarer

  • Tina KH

    Nyd det lidt for mig også:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone H

    Hvor jeg glæder mig til at følge din tur downunder. Har altid gerne villet afsted men har det endnu tilgode. Håber du poster masser af billeder 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER JULER // 2 ADVENT..