GONG CHI FA CAI..

THE INSIDER GOES TO TOKYO (AGAIN)..

Photo: Pinterest

YEAAAHAAAAA Vi tager tilbage, jeg er så lykkelig. Sidst vi var i Tokyo var det ikke den helt store succes da alle blev syge, for vi havde for lidt tøj med. Bella har fri i 10 dage og så kunne vi jo lige så godt tage med faren når han drager på business og Bella og jeg skal ud og se byen, mens han sidder og slaver på kontoret.

Vores venner bor i Tokyo så vi glæder os helt vildt til at se deres hjem og få en ide om, hvordan deres hverdag er💞 Denne gang SKAL jeg have en kimono med hjem, jeg kunne slet ikke overskue jeg ikke fik en med sidst da jeg var der. Men nu skal det være og nu skal vi opleve den fantastiske by som vi kun har set en brøkdel af🙌🏼

Så hvis I har Tokyo tips så endelig ‘hit me up’.

XX
R

Husk at følge min Instakonto @Rikkemay eller mit hashtag #theinsidergoestotokyo

1 kommentar

  • lckn

    Shit man hvor jeg glæder mig til at høre om turen. Ville så gerne opleve den by.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GONG CHI FA CAI..