PRINTED TEE´S OG HOODIES // UNLIMITED EDITION..

KRABBE DANS. KYS MIG & DATE NIGHT..

DENNE UGE har budt på mange forskellige ting. Date Night med min kæreste og gode venner. En tur i Singapore Zoo, set lysene blive tændt i Gardens by the bay, været på toppen af Marina Bay Sands, svedt tran i China Town, købt stakke vis af kinesisk medicin og krydser fingre for, det hjælper.. Spist i food court, og sidst men ikke mindst gået flere kilometer, end jeg har gjort længe.

Søndagen bliver brugt på Bella der er til fødselsdag ved hendes veninde Maya, der fylder 8 år i dag, de blev sendt afsted i en party bus til trampolinland, der blæste Despacito ud af højtalerne, og sprøjtede røg ud, da de drønede afsted med neonlygter og discolys. Haha. Det bliver svært at holde en børnefødselsdag igen, når vi flytter hjem på et tidspunkt ; )

Så skal der slentres en tur ned af Orchard, og kigge på alle lysene i aftenens natteskær, og spises en middag på den lokale Italienske. Den går man aldrig galt i byen af❤️

Nu skal vi jo snart flyve hjem (igen) på Fredag.. Jeg nupper lige 12 1/2 time mere på rumpen, og næsten 36 timer på 3 uger. Det er ikke noget jeg ser frem til. Men så lige på It´s Fashion Baby´s blog, at hun havde lavet en liste over Podcasts til børn. Det er altså en virkelig virkelig god ide, da som Lisbeth skriver, så stikker det lidt for meget af med Ipad og spil på Iphone. Her kan de tegne mens de lytter. Win Win for alle❤️ Find hendes indlæg HER.

Håber I alle får en dejlig søndag, jeres er først lige startet og vores ender snart.

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRINTED TEE´S OG HOODIES // UNLIMITED EDITION..