TING DER GØR MIG GLAD..

OUT OF OFFICE // VI SES PÅ DEN ANDEN SIDE..

SØDE TØSER (og drenge, hvis der er nogen af dem på linien) så er tiden kommet til jeg skal sige farvel til Singapore – og Go´daw til den kolde danske vinter. Men det bliver nu meget skønt, at mærke kulde bide i kinderne – Bella glæder sig i hvert fald ♥

Vi flyver kl 23.55 med vores sædvanlige ‘lady’ Singapore Airlines, og vi håber på, hun medbringer god vind, og at det sæde i midten af Bella & Jeg, stadig er ledigt når vi letter. Den står på influenza og ørepine, så det bliver skide godt … eller… måske ikke så meget for mig. Men det er ligegyldigt, for ‘baby i´m coming home’ ♥

Jeg sender kys fra luften, og hvis i så sender lidt god karma til mig, så ville jeg være enormt taknemlig. Jeg føler lidt jeg har brug for det – jeg var så dum at se forfilmene til SULLY den nye film med Tom Hanks, hvor han styrter og lander på Hudson River, uden et hår er krummet på hverken passagerer eller besætning. Jaaaah. Den skulle jeg nok have ventet lidt med at se ; )

Møs og klem

R

1 kommentar

  • Denise Amanda

    Dejligt for jer at i kommer hjem til jul! 🙂
    Haha jeg kender det så godt med sådan en film. Jeg var i New York hvor vi valgte at gå i biffen og se SULLY inden vi skulle hjem. Haha, det er da for dumt! Men om ikke andet, så overlevede de da allesammen.
    Men selvfølgelig kommer i godt hjem. Rigtig god Julie til dig og familien 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER GØR MIG GLAD..