FLOWER HEAVEN..

WHEN THE SKY OPENS..

IMG_2735

(Billedet er taget fra AURA Skybar, da jeg var til danske-mødre-i-singapore-drinks)

Yuuupppiii.. Så blev det weekend i Singa Dinga, og det har jeg glædet mig til.. (hvorfor?? du arbejder jo ikke???) Nej men fordi, så er der ingen bagkant, ingen sure pligter vi skal nå, ingen sengetider, og ingen regler om fredagsslik..

M lander desværre først ved midnat, så ham ser vi ikke meget til, men det er “Familien fra Bryggen” fredag, og det er Bella´s og min yndlings dag. Vi har en dansk TV boks, hvor vi kan se alle kanaler, og i dag bliver afsnittet fra igår frigivet… Sådan noget som dette, der topper min dag bare – måske det siger mere om hvor lidt der sker i mit liv, end det gør om Familien fra bryggen. Men vi skal i hvert fald hygge MAX i dag, bella og jeg. Der skal laves knækbrød, jeg har tænkt mig, at lave Chiagrød, bella skal have hotdogs fra den gode slagter – og jeg snupper en quinoasalat, for at udlignede alt det usunde jeg skal have senere.

For at være helt ærlig, så begynder jeg faktisk at kede mig lidt, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op med mit korpus?? Jeg havde besluttet mig for, jeg ville begynde at træne helt vildt, men det er som om min dovenhed og jeg, ikke er helt enige. Jeg har jo meldt mit ind i et center, hvor der både er yoga, pilates og bellydance, og det var meningen jeg ville komme 2-3 gange på en uge, men det er det ikke blevet til endnu, det kan måske også skyldes, jeg får nedtur på hver gang, jeg skal låne deres toiletter (LÆS HER).

Men nu er der ingen undskyldninger, fra næste uge af, der står den på big time træning. Jeg kan jo ikke sidde her og være expat-wifey, og så ikke i det mindste ligne en million. Namaste fra nu af…og så lige en gang influenza der ligger og er en lille satan.. Den kommer sikkert på fuld skrald fra nu af ; (

Hvad skal I mon lave i weekenden?

 

1 kommentar

  • d

    Jeg træner lørdage fra 0930-1030 på et hold og det gør at jeg rent faktisk kommer afsted. Og efter der er begyndt at komme synlige resultater, så synes jeg at det er toppen!!
    Lørdag aften har jeg inviteret min mand ud på middag et rigtig lækkert sted. Så der bliver lidt dress up og det glæder jeg mig helt vildt til 😉 og så er der jo den obligatoriske rengøring af hjemmet og søndag er altid kun en slapper dag. ✌

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER HEAVEN..