CLOWN ME AWAY..

OFF WE GO..

IMG_0640

(Dress: ZARA (new in) // Sandals HERE // Bag PROENZA SCHOULER // Sunglasses CELINE // Bracelet MARIANNE DULONG..

M lander fra Tokyo i aften (thank god) – så Bella og Jeg, vi holder lige skansen her i Orangehuset… Jov jov. Vi hygger os.. !! Vi er lige kommet hjem fra biografen, hvor vi har set Norm of the North. Den var nu meget sød, selvom jeg ikke er ret vild med tegnefilm, med mindre det er Inside Out. Det er klart min favorit – og Toy Story. Husker den som det var i går, at jeg så den i biografen med mine veninder.. I 1995.. Skyd mig..!! Er det mig der regner fuldstændigt forkert, eller er det 20 år siden… (Indsæt Emojiabe, der river sig i patterne..) TYVE ÅR… Holy cow tiden flyver.. Men jeg er jo heldigvis ikke blevet en dag ældre, så det skal jo nok gå ; )

Bella har lang weekend (igen) og det betyder, hun først skal i skole på torsdag. Hun har da klart trukket det lange strå disse dage. Sidste uge; Bali fra torsdag – søndag. Skole mandag. Fri tirsdag. Syg onsdag + torsdag. Og nu ingen skole til torsdag, igen. Det er bare skide hyggeligt. Det er det virkelig. (sarkasme KAN forekomme).!

Så jeg tæller timer til faren lander, hvor jeg har tænkt mig, at overdrage alt ansvar til ham, som var hun et spædbarn, og jeg var på barsel. Same same, but different. Der skal pakkes, for i morgen drager vi mod Sentosa (15 min i Uber) på Staycation, da det er Chinese New Year. Alle rejser var udsolgt – og også alt for dyre. Så det bliver en tur på Hotel W i stedet. Det er nu også ganske godt. Jeg er i hvert fald fan. ♥

Far, kom NU hjem. ♠

; )

1 kommentar

  • Camilla

    Hvis du ønsker at sælge din fine taske må du endelig sige til! Ville være meget interesseret! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLOWN ME AWAY..