KONKURRENCE // KUDIBAL..

SEE YOU ON THE FLIP SIDE..

IMG_6364

Sidder i min morgenkåbe, og spiser aftensmad. Vi har lige taget den sidste svømmetur, der går nok lidt, før det sker igen – så bliver det på isen derhjemme, med den temperatur i har kørende : )

Jeg har hørt, det bliver 7 grader? HVAD SKER DER? Det har vi ikke aftalt. Jeg ankommer jo nærmest i bar røv og viklser – og ejer næsten ingen vintertøj herude. Er jo heller ikke nødvendigt, da her er 38 graderJeg har nået at købe en strik fra H&M, og Bella har fået en dunjakke fra UNIQLO. Men hun ejer kun et par sandaler og et par sneakers, som ikke er sønderligt vandafvisende. ; ( NOT GOOD!!

Jeg håber på godt vejr, når vi ankommer, så vi kan være ude og trække lidt frisk luft, det har vi ikke fået i lang tid. ; (

Jeg har stadig ikke fået pakket mine ting ned i min kuffert, så det må jeg hellere gøre nu, inden jeg glemmer et aller andet. ♥

Vi jetter ud ved midnat vores tid, det er 19.30 jeres tid. Så vi ses på den anden side allesammen i morgen tidlig klokken 6.30 gaaaaaab!! Kryds fingere for de 12 1/2 timer går smertefrit.

Kys
R

CAPTION: Flying to Denmark in a couple hours, can´t wait to see friends and family. They have been greatly missed. All though we have to fly for 12 1/2 hour, we are still filled with joy.

Hopefully Bella will sleep on the plane – Would it be wrong to get hammered? LOL.. Naaaah. I will just watch a lot of movies and hope for the best. But a little glass of wine wouldn’t hurt any one ; )

See you on the flip side.


R

1 kommentar

  • Lone H

    Bare rolig der er stadig masser af mega lækkert vintertøj og støvler i butikkerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // KUDIBAL..