THANK YOUUUUUU..

MR INCOGNITO..

 

H E L L O Så er vi tilbage i skønne danmark. Vi har været vågen sådan ca. siden 04.45 i morges. Zzzzzzz. Vi kunne faktisk have nået en bytur, da vi stod op. Men så har vi været mega aktive hele dagen. Vi har fået ryddet så meget op, og ryddet ud. Dog lidt svært når man har en datter der har minder, og følelser, for alt hvad hun ejer og har. Så når ét stykke gik ud, så kom der to retur.

HVAD SKAL MAN VÆLGE? På tirsdag kommer der et transportfirma, som skal flytte vores ting fra DK til Singapore. Så der skal deles op. Hvad der skal med, og hvad skal opmagasineres i 6 måneder, til vores lejlighed i danmark er færdig. Det store spørgsmål, og vi er ikke helt enige. For jeg har en masse møbler som jeg elsker, og for mig ville det være “hjem” selvom jeg er så langt væk hjemmefra – hvor M bare har lyst til at brænde dem på Skt. hans bålet. I dont think so Mr.

MR. M Ja jeg kan jo ikke sige bloggen flyder af billeder af ham. Men det er ikke et valg jeg har taget, og det er ikke fordi han er for fin til at deltage her i mit univers. Men som han siger, du har din blog og du elsker at dele. Me not so much. Det må jeg respekterer. Jeg kan ikke forstå det. Men det er hans holdning, og om jeg vil det eller ej, så bestemmer han faktisk lidt i den her familie. ♥

Men så er det godt, jeg lige snuppede et af os i elevatoren på vej til lufthavnen. Og det er ikke Mile high club som nogle skrev på insta ; )

Dejligt at være hjemme igen. ♥

Kys
R

2 kommentarer

 • Som jeg også skrev på Instagram, så er det altså et virkelig fint billede af jer!
  Kom i øvrigt til at tænke på – når han nu ikke er så vild med at have billeder af ham på bloggen, hvordan har han det så med Bella? 🙂 Ikke at du skal stoppe at dele billeder af hende, for hun er sgu sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hmmm. Til at starte med, ville han slet slet ikke ha det. Derfor jeg viste hende bagfra eller hvor man ikke kunne se hendes hovede. Nu er han ok med det. Jeg tror det har meget med hans arbejde at gøre. Han er meget privat, og vil helst bare ikke vises. Jeg må gerne fortælle skøre historier om ham, men for han ikke bliver connected til mine sindssyge fortællinger, så ønsker han bare at forblive anonym. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THANK YOUUUUUU..