WE DID GOOD ; )

TÆNK MED HOVEDET OG IKKE RØVEN..

IMG_4823

BESKYT DIT ANSIGT – DU FÅR KUN ÉT Jeg ved selv hvad det vil sige, når man ender op med solskader i ansigtet, og må betale en formue for at mindske skaderne. Man skal virkelig passe på ansigtet, for man får bare ikke et nyt, når man lyster. Da jeg var yngre der tog jeg rigtig meget solarium, og tænkte slet ikke på skaderne jeg ville skabe 10 år senere. Den pris betaler jeg så nu, med en masse pigmentforandringer og en hud der ikke har det så godt.

SARTFIS.DK Jeg er tilmed ekstremt sart og kan ikke tåle, hvis jeg bruger alt for mange produkter med olie og andre fedtede ingredienser – så jeg har ledt efter et produkt som min hud kunne ånde i, og som ikke fedtede den på samme tid. Det er ikke den nemmeste opgave, indtil jeg fandt dette mirakelmiddel. ; )

PRODUKT ANBEFALING La Roche-Posay ATHELIOS XL 50+ ♥♥♥♥♥ Jeg giver den 5 hjerter (for der var ingen stjerner) den har givet mig lysten til, at tage solcreme på, og ikke skulle tænke på uren hud bagefter.

Husk pas på dit ansigt, ingen andre gør det for dig. ♥

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE DID GOOD ; )