ÅHHHHH...

H E L L O S I N G P O R E..

FullSizeRender 2

SINGAPORE så er vi ankommet efter 12 timers flyvning. Måsen er lidt flad og øjnene er en anelse tunge. Men vi bliver nødt til at holde os vågne, da vi har 4 lejligheder vi skal ud og se om lidt. Vi skal faktisk se på en lejlighed, som ligger i et condominium der hedder Twin Peaks. Håber ikke man bliver slået ihjel der, hvis det er ligesom filmen – eller man får tvillinger hvis det er ligesom bloggen twinpeaks.dk – Ikke at jeg ville have noget i mod tvillinger..!!! Meeeen måske ikke lige til at starte med. Its a joke. You get it. Jeg er træt og plat ; )

KORPUS Men nu skal mit korpus vaskes lidt, bare for at tage hensyn til Suzanna, der skal vise os rundt. Frisk makeup og måske lidt deo stick under armene. Det er rigtig svært at have makeup på her, da man for det første sveder sit fjæs af, før man når frokost – og hvis der er olie i produkterne, så kommer man hurtigt til at ligne en teenager, med svær acne.

MAKEUP Jeg kan jo godt lide min Elizabeth Arden Flawless Future foundation og min Glo Minerals pudder. Og evt lidt BB creme. Jeg må se hvad luderkrudt jeg kan smide i ansigtet, for der er ingen chance for, jeg går au natural.

STATUS da vi landede kl 6.15 der var det 27 grader. Så jeg tør slet ikke tænke på, hvor varmt 35 grader føles. (indsæt emoji i en sauna). Vores venner fra bangkok skrev følgende: Det her er det varmeste det kommer til at blive, hvis det er nogen trøst. NOT REALLY. Mon man vender til det?

Jeg har tit tænkt på, når man ser folk der bor i LA eller lign. hvor det også bliver ret varmt, og de går rundt i læderleggings og jakker, at de virkelig må svede steder, man ikke skal svede. Allermest får jeg et billede på min nethinde, af Ross fra FRIENDS, hvor han har sine læderbukser på, og ikke kan få dem på igen, efter han har været på toilettet.. hihi. ; ) Sjoveste afsnit ever.
Jeg tror hellere mine leggings må blive i DK, sammen med resten af min vintergarderobe, skulle nødigt have sådan et uheld. ; )

Nu vil jeg gøre mig klar til apartment hunting. Wish me luck. ♥

XX
R

 

2 kommentarer

  • Håber at I får et fantastisk eventyr i Singapore 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg troe heldigvis man vender sig til det. Det husker jeg i hvert fald fra Asien, hvor vi blev ramt af en mur af fugtig varme, da vi steg ud af flyet i Kuala Lumpur. Varmen og fugtigheden var der selvfølgelig i de tre måneder vi rejste rundt, men jeg blev efterhånden bedre til at leve med den.
    God lejlighedsjagt, Rikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅHHHHH...