THINGS THAT MAKES ME HAPPY AND SMILE..

TUNGE STÆNGER. INFLUENZA ANGREB OG SOLSKIN..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I dag er jeg vågnet til høj sol og tanken om, at jeg skulle ud og gå en laaaang tur i bjergene, med me myself and I. Stilhende og ingen afbrydelser i tankerne, er nogle gange sundt for sjælen. Jeg tumler en del med søvnløse nætter for tiden. Alt for mange tanker om livet etc. sætter sine spor.
Mine ben kan ikke klare endnu en dag på ski, da de er helt færdige fra den halve dag igår. Jeg kan godt mærke styrtet i kroppen (måske også lidt frygten) og når den melder sig, så skal man blive væk fra bakkerne. For det er der, hvor ulykkerne sker.

Men da jeg vågnede til sol, vågnede jeg også til en dejlig gang influenza. Så jeg bliver hjemme i lejligheden, med mine mange C vitaminer, jeg lige har købt på apoteket. Hvor er det også typisk altså – men som hun sagde på det lokale farmacia. “Når kroppen slapper af, så melder sygdommen sig”. Nå det går nok, for jeg har opdaget at Netflix virker her i Verbier – den er godt nok på tysk, men who cares. Filmene er stadig på engelsk, så er det fint for mig ; )

M rejser desværre hjem i dag og kommer først tilbage om 2 dage. Stort møde i DK han ikke kunne ændre. Så Bella og jeg bliver her, med resten af familien og hygger. You win some – you loose some.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strik GANNI via Me&TheMet // Kjole ZARA // Strømper WOLFORD // Støvler BILLI BI // Tørklæde TGTBB..

Ps. M har fødselsdag om 6 dage The BIG 40.. Men jeg er helt ideløs, for hvad jeg skal give ham. Har I nogle ideer?

Dejlig dag

XX
R

 

4 kommentarer

 • Rikke - Geneve

  Åhhh nej hvor uheldigt. Godt du har nogen til at passe dig op. Kan du huske sidste år, da Bella var så syg. Godt det ikke er hende igen i år. Vi venter på at vores far joiner os iaften. Har været alene på skiferie med to rødder siden i lørdags

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh øv med sygdom. Det lyder dog ikke som det værste sted at lægge sig syg med rolige omgivelser og familien i nærheden 🙂 God bedring i hvert fald! Har desværre ingen ideer til 40-års-fødselsdagsgave, men jeg er spændt på at høre hvad du ender med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  40 årsgave-krisen den kender jeg alt for godt. Jeg gav min kæreste et litografi af en af hans/vores yndlingskunstnere, og han nævner det stadig som den bedste gave ever. Jeg tænker, at når man bliver rigtig gammel, så er det osse rart at have noget til at mindes om milepælen 40…så noget han aldrig vil smide ud, er mit råd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er ellers altid SÅ god til gaver. Men en alm fødselsdag er noget andet. Dette er 40 år og jeg vil gerne give ham noget, som han altid kan bruge eller huske. Desværre går han ikke op i kunst, for det havde været en ultimativ god ide. ; ) Jeg svæver lidt til et nyt Ur. Men nu må vi se. Jeg har 1 dag til at finde noget i, når vi kommer hjem. Slet ikke stress eller pres over det. Slet ikke ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS THAT MAKES ME HAPPY AND SMILE..