DEN PERFEKTE CLUTCH TIL DIN GARDEROBE // CLARE V..

TERNET RØDE KINDER ; )

foto

Jakke GANNI via Me&theMet // Tørklæde TOOGOODTOBEBASIC – Amazing Amy //  Strømper WOLFFORD // Støvler BILLI BI – købt på udsalg i Magasin // Handsker MARKBERG // Taske MANSUR GAVRIEL..

Det her billede er taget i morges kl 8.30, da jeg både var træt, morgensur og sulten. Bare ikke 3 kombinationer, der er en god ide. Vi er ikke helt enige om, hvad tempo vi skal køre i, om morgenen. Jeg gider ikke snakke på vej indtil byen. Jeg vil bare sidde og læse min gossip app, med Daily Mail US (hvis nogen mangler inspo). M han vil snakke og lytte til NOVA FM med Mai Britt Vingsøe. Nuvel hun er sjov. Men så tidligt, der vil Jeg bare gerne ha´ro og Kim Kardashians gossip!

Heldigvis var han ikke så snaksaglig i morges, han var kommet hjem ved midnat, efter en “middag” med hans drenge. Nok mere flydende kost, hvis I spørger mig. Han stank som en hel spritfabrik, da vi stod til morgensang, på Bella´s skole. Max pinligt. Jeg skal være mand i mit næste liv ; )

Håber I har haft en dejlig dag – selvom det har været koldt, har det sgu da været et meget flot vejr. Sí?

Nu vil Jeg lave nogle hotdogs til Bella og hendes veninde – og håbe på, de er med på, at se Frost ; )

See Ya Later.

XX
R

3 kommentarer

  • Julie

    ih hvor skønt at se dig oprejst! Håber du er ved at komme dig igen. Hvad hedder den APP? Har ledt både på Daily mail og gossip APP, men uden held!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Julie.

      Den APP jeg bruger hedder DAILY MAIL – Men måske i app store, hedder den Mail Online ; ) Den er SÅÅÅÅÅÅ GOD. GOSSIP FIX NO. ONE

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Yay tak!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE CLUTCH TIL DIN GARDEROBE // CLARE V..