F. U. C. K O. F. F.

SKILØB. KOLD VINO OG SURE SOKKER..

foto[2]

Hjemvendt fra en hel dag på ski. Jeg er roger over and out. Jeg har ikke skyggen af kræfter tilbage i kroppen. Jeg tog lige et kæmpe styrt ned, af én af de sidste bakker. Auuuch. Så jeg kan godt mærke i kroppen, at Jeg lever. (skal jeg lige love for)

Bella har til gengæld været mega sej, hun styrter bare ned af pisterne, som om hun var født der. Men tror også det er nemmer at lære det, når man er 2 år gammel – frem for 25. Man har bare en anelse mere frygt i sjælen, når man er en gammel rotte på børnebakken. ; )

Nu står den på aften hygge og sure skisokker – steg og rōsti til aftensmad. Jeg ved ikke om Jeg kan holde mig vågen, for lige nu kæmper min krop ret meget. Men efter et par flasker hvidvin til frokost – og man skal finde kræfterne til at komme ned, så tapper man bare sine batterier.
Ski er sku noget farligt noget. Ingen kommer til skade, på en solferie på Gran Canaria (hvis solen skinner altså)! Men nu har jeg aftjent min værnepligt. 1 dag på ski, som lovet til familie. Nu står den på læsning og spandevis af kaffe i solen ; )

Håber I har haft en dejlig dag.

XX
R

2 kommentarer

  • De er så hårde de små banditter 🙂
    Jeg håber ikke at du slog dig voldsomt, selvom en tur i sneen godt kan mærkes MEGET længe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg kan godt mærke det i kroppen idag – jeg er bare så fandens bange for mit ben og min nakke. Auuuuch. Hvis der sker noget med det, så skal jeg starte forfra igen. Det orker jeg ikke.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F. U. C. K O. F. F.