NÅR DET GAMLE STADIG DUR..

SKANDERBORG // MUSTHAVES..

markberg_bags_5123sus_malou_bum_bag_suede_snake_black_699_1

Der er i dag 5 dage til jeg drager mod det Jyske. SKANDERBORG, kan i høre mig??? (jeg griner lidt for mig selvDer er store planer. Vi har styr på Campen. Der bliver købt drikkelse, ved grænsen. Vi har lyskæder. Lysfakler, så vi kan finde hjem (hvis det skulle ske, at man bliver en anelse bedugget) Vi har beautykit klar parat, til at dulle os op. Den røde læbestift er pakket. Neglene er ordnet og brynene plukket. We got it all covered ; ) Det eneste jeg mangler er en taske, hvor jeg kan ha´håndsprit. Lommeletter. Sminke. Læbe snask. Plaster. (Kvindelige artikler). Penge og kreditkort. Ville det være helt vildt upassende, hvis man også skrev kondomer og fortrydelsespiller? Vi prøvede at lufte ideen for vores mænd. De sad rimelig stonefaced, da vi sad og klappede os selv på låret, af morskab. Såååååhhhh… den lader vi ligesom bare stille og roligt, glide ind under upassende morskab ; )

Men jeg er jo MARKBERG fan – så jeg tænker at den her skal klikkes hjem i en hulens fart. Jeg mangler desperat en sikker, pæn taske, jeg kan ha´crossbody så jeg kan have hænderne fri, til at holde en kold drink.

Tasken hedder Malou Bum Bag Snake..

5 kommentarer

 • Hvis det er rigtige fakler, som du sætter ild til, så kan jeg informere om at det ikke er tilladt at bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Nej Nej for satan. Jeg er slet ik i stand til at styre ild. Så sætter jeg da ild til mit hår ; ) det er sådan nogle, solcelle ræs. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Oplagt til Skanderborg. Jeg har den (fandt den via din blog engang) og den er smart med et rum inden i til penge og kort. Og fortrydelsespiller:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Fuck den er fed – hvem der bare lige havde 700 kr. til den……. må på ønskesedlen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET GAMLE STADIG DUR..