EUROVISION // LØRDAGS BAG..

GLÆDELIG MORS DAG..

20140510-122415.jpg

I dag er det Mor´s dag – og der skal alle mødre fejres. For vi er sgu ret seje – Prøv lige at få en mand til at føde en unge.. I think NOT! Så i dagens anledning, skyder vi “brystkassen” frem og går med rank ryg. I dag er vi “bad ass, motherfuckers” !

Normalt, går jeg ikke op i materielle goder, fra Mr. M – han er meget mere til, oplevelser. Hvilket også er en dejlig ting, en gang imellem. Nogle gange, skader en “dusk” ikke noget eller en Rittersport med marcipan. Alt er værdsat.

Noget som gør mig glad, det er når min hverdag bliver nemmere – og nemmere er i den forstand, med mad. Det er altid mig der laver mad, her i huset. For hvis M skal lave det, så står det på de klassiske retter som: Rødt kød m. kartofler og sovs – Pasta med tomatsovs og en røvfuld hvidløg. Det er ikke lige mine favoritter.
Så derfor er jeg mega lykkelig over min nye Quooker…Who wouldn´t?  Den er jo opfundet af Gud.. Den er jo klart på højde, med en opvaskemaskine og en vaskemaskine. Ting man ikke kan leve uden.
Der er jo ikke de ting, at en Quooker ikke kan klare. Skal du koge pasta.. Bum. Så er der næsten kogende vand. Skal du blancherer kål eller andre grøntsager.. Så er den også klar med en hjælpende hånd. Beskidt skærebræt – et tryk og du har fjernet alle bakterierne.. Opturs hane, altså!
Vi drikker rigtig meget te og kaffe her i huset, før skulle man vente på den damn kedel, for at den kogte. Men nu har du instant varmt vand. Jeg bukker mig i støvet for den. Jeg ved slet ikke hvordan at jeg har levet uden den ; ) Honestly.

Så for mig. Der vil det være Mor´s dag, hver eneste dag – fra nu af og til næste Mors dag ; )

1 kommentar

  • Hvor skønt! Vi har også en Quooker i køkkenet – den er også i brug hver dag, da vi også drikker megen te (og andre varme drikke). Den er virkelig fantastisk og noget af det, jeg er allermest glad for i vores køkken (foruden opvasker – tænk at have levet uden den i 6 år i et hus, før vi fik ordnet nyt køkken. Har boet her i 10 år nu…hm!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EUROVISION // LØRDAGS BAG..