WHAT EVER..

DATE NIGHT.. ELLER DAY..

20140118-140409.jpg

Mr M og jeg er på vej i bio. Bumbum bliver lige passe hos Onkel og Tante. Vi skal ind og se The Wolf of Wall Street.. Yaaay. Har glædet mig til at filmen kom i bio. Mr M læste bogen for flere år siden, lige da vi fik Bella. Nåede aldrig at få den læst selv. Men med hans referat, der blev jeg helt grebet.
Så turen går med Lyngby Bio. Kold cola og måske en lille bitte pose slik.. Host. Det er jo bio tid. Så må man gerne.

Så de næste 3 timer står den på “date day”.. Bare mig og min Mr M.

Dejlig lørdag

Xx
R

3 kommentarer

 • Signe

  Kære Rikke
  Er vild med din blog og følger den dagligt:-)
  Et helt andet spørgsmål: hvordan er din Karmameju fleecedragt i str?
  Jeg er 175 cm hæj og normalt en str small. Nu her 2,5 mdr efter en fødsel er jeg lidt større, ca str medium. Tror du jeg kan passe en small alligevel, og er den lang nok på ærmerne?
  Mvh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Signe ; )

   Dejlig du følger med – det sætter jeg stor pris på.

   Jeg er 175 høj og 56 kg. normalt en str S. Men jeg har købt min i en str M. Den passer bedre i højden. Selv når jeg bukker benene i en M stumper de lidt. Men ikke når jeg står. Seriøst det er mit bedste køb Evaaar ; )

   Dejlig aften

   XX

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor lyder det bare hyggeligt, god tur! Glæder mig selv helt vildt til at komme ind og se den, så giv endelig en bedømmelse bagefter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WHAT EVER..