VERBIER # DAG 2..

REN AFSLAPNING // 1 JULEDAG..

DAGEN IDAG

Dagen i dag står på ren afslapning. Vi har kælket. Drukket varm kakao. Spist julefrokost – og nu står den på læsning foran pejsen, Imens at børnene leget med deres gaver.

Jeg håber at i alle havde en dejlig aften igår og i fik det i ønskede jer.? Vores Juleaften stod på fælles STOP dans til julemusik. Alt for meget slik. Kold Rosé. Masser af mad. Pakke spil og konvolut gaver. I like. Så den var lige som den skulle være.

Vi har stadig ingen sne her. Big time BUMMER. Så det bliver ikke til noget ski desværre. Men vi har verdens smukkeste udsigt fra vores lejlighed – så man sidder og bliver helt draget af den. Tiden står stille og man nyder “stilheden” så meget som det er muligt, når man er 6 voksne, 3 børn og en gravhund

Tror hvis der er “tid” så presser jeg en lille lur ind, imellem at spise og slappe af. ; )

Dejlig dag, der er nok mange af jer der er ude til Julefrokost. Don´t drink and drive.

Glædelig 1 Juledag.

XX
R

2 kommentarer

  • Sara

    Hvor lyder det hyggeligt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Nuiii lyder så hyggeligt, sne eller ej ;O) Vi havde en dejlig rolig dag/Aften igår, og ungerne hyggede sig og var så glade for de gaver de fik. Dagen idag er gået med at lege med dem og hygge og slappe af, og imorgen står den så på julefrokost, inden jobbet kalder fredag :O)
    Knus til dig og dine søde R

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERBIER # DAG 2..